10 Valentinsgaver for dig der vil være lidt ekstra

10 Valentinsgaver for dig der vil være lidt ekstra

 

Den 14. februar er lige om hjørnet og du ved, hvad det betyder. Din partner forventer en eller anden form for gestus fra dig, det er tid til valentinsgaver. Vil du være den kedelige, der kommer hjem med lidt billig chokolade og en blomst? Eller vil du gøre det lidt ekstra og virkelig forkæle din partner i år? Det behøver hverken at være svært eller dyrt at gøre noget lidt ud over det sædvanlige med valentinsgaver, især ikke hvis det meste kan gøres med et par enkelte klik på computeren. Selvfølgelig er der også valentinsgaver du kan bruge tid på at planlægge og udføre. Men, har du lidt svært ved at finde ud af hvad det egentlig er du skal gøre for din partner? Her er 10 ideer til valentinsgaver du kan give i stedet for at købe blomster og chokolade i supermarkedet dagen før.

De 10 bedste valentinsgaver

  • Personlig Scrapbog. Er du en der samler på billetter og andre småting, der bare ligger glemt i bunden af rodeskuffen? Gør da noget ved dem! En simpel notesbog, for eksempel den her fra Flying Tiger, der passer perfekt til dagen, kan nemt laves til en scrapbog fyldt med oplevelser I har haft sammen.

Billeder har I sikkert nok af sammen og de bedste kan nemt printes og bruges som valentinsgaver.

Det kan gøres simpelt, men hvis man gerne vil bruge lidt farve, kan washi-tape og klistermærker (begge dele kan findes billigt i Søstrene Grene og Flying Tiger) bruges til at live siderne op.

For at gøre det til en endnu mere personlig gave, kan man eventuelt skrive små noter, interne jokes og anekdoter der hører med til billederne.

Dette er ligeså meget en gave til dig som din partner. En aften på sofaen med et glas vin kan nemt bruges til at gennemgå alle de minder I har sammen.

  • Hvis en scrapbog ikke lige er noget for dig, men du stadig gerne vil bruge et billede, kan du via Personlige Gaver få printet et billede i fem størrelser fra A4 til 70×100. Derudover er der også fem forskellige stilarter at vælge imellem. Er din partner en gamer? Kan din partner godt lide The Simpsons eller er de mere til vandmaling?

Hvis I mangler et billede af jer sammen til at hænge over sofaen er dette vejen frem. Det er både personligt, og gør et ellers helt almindeligt billede unikt.

  • Tag et kursus eller en klasse med din partner. Der er mange muligheder for valentinsgaver. Her kan i melde jer til et madlavnings kursus, måske et fra udlandet. Hvis man vil prøve noget nyt, er der en del at vælge imellem. I kan tage et kursus i at lave lertøj på et pottemagerværksted, her kan I også få noget fysisk med hjem bagefter, Boligmagasinet har sammensat en liste over hele landet. I kan også tage en malerlektion, få både et minde ud af det og noget at hænge i stuen, der findes både en- og todages kurser.

Mulighederne er mange når det handler om valentinsgaver, og det er kun fantasien der sætter grænser. Det kommer helt an på jeres interesser, og hvor villig I er til at prøve nye ting.

  • Du kan lave hjemmelavet chokolade. Nu er vi så tilbage i chokolade delen, det er ikke helt det sammen som at købe det billige i supermarkedet, der kommer lidt mere personlighed og omtanke ind over, det er med til gode valentinsgaver. Det er ikke så svært som det lyder. Den simpleste måde er at købe hel almindelig chokolade, smelte det, putte forskellige smage i og derefter putte det i forme. Her kan man både gøre det så skørt som muligt, eventuelt prøve kandiseret bacon eller holde sig til det simple og kendte, nødder er altid et hit. Igen, det er kun fantasien der sætter grænser, også når det handler om gode valentinsgaver.

Er en almindelig chokolade ikke lige noget for dig, kan du lave trøfler. Hvis ikke din partner sætter pris på det, så ved jeg ikke hvad du kan gøre for at give gode valentinsgaver.

Pak det til sidst ind og skriv et lille kort til.

  • Du kan eventuelt også lave et personligt krus, her kan man både få en sød lille besked eller et billede på. Hvis du vil gøre det lidt ekstra, kan du lave det en del af en gavekurv.

En simpel kurv, kruset, the, kaffe eller kakaopulver, alt efter hvad din partner foretrækker. Hjemmelavet chokolade fra idé nr. 4 så er du godt på vej, og hvis der er mere plads kan du købe en lille blomst.

Du kan også lave parkrus, med et af jeres billeder på, så kan i sidde sammen og nyde en kop kaffe med matchende krus.

  • De fleste holder af at opleve noget, og hvis du kan gøre det sammen med en som du elsker er det endnu bedre. Hvorfor ikke prøve noget, som I måske ikke ville gøre i hverdagen? Faldskærmsudspring til de vovede. Både springe solo og tandem, eller måske en tur i en luftballon. Gør det ekstra romantisk med lidt bobler, enten oppe i luften, eller når I når ned igen.
  • Sig det med blomster. Men, tænker du så nok, er det ikke mainstream? Jo, men ikke hvis du personliggør det. Blomster har et sprog, du kan sige mange forskellige ting til din partner med en buket, det er op til dig, hvad der giver mest mening for jer og jeres forhold.
  • Tag din partner med på en weekendtur. Det behøver ikke at være femstjernet hotel på den anden side af verdenen. Paris, med ry som kærlighedens by er selvfølgelig et sikkert valg, men der findes mange andre byer i Europa, der både har det romantiske flair og ikke så mange turister, måske Rom er noget for dig? At tage på en weekendtur tilbage til Valentins dags’ rødder og opleve historie og kultur på weekendtur. Også Spanien har meget at byde på. Valencia, Sevilla og Barcelona er gode byer at opleve. De har alle deres egene unikke oplevelser, der kan indrettes helt efter jeres behov.
  • Et kro- eller kurbadsophold er altid en vinder, og kan du slå de to sammen kan der kun varsles en romantisk weekend. Tambohus Kro & Badehotel, Thyholm, står eksempelvis som en favorit derinde, hvor de tilbyder afslapning i det vestjyske, med mulighed for fisketure, vandring eller cykelture, hvis man gerne vil se lidt af kysten mens man er der.

Ved Hotel Vejlefjord, Stouby, en anden favorit på hjemmesiden, overnatter man på et sted der bliver kaldt ”Slottet i Skoven” ifølge deres egen beskrivelse, og ser man billederne er det en meget god en af slagsen, så bliver det ikke mere romantisk end det. Smuk natur og wellness oveni, det er en sikker vinder.

Der er mange mulige valentinsgaver, hvis du ikke ønsker at være ”mainstream”, men der er absolut heller ingen skam i at holde sig til almindelig chokolade og en buket blomster.

Hvad end du vælger en af de ti ideer til valentinsgaver her, eller kigger i timevis på Pinterest efter den helt perfekte gave eller oplevelse så er det vigtigt at du har din partner i tankerne, for Valentins dag har altid handlet om kærlighed, og det er det der skal gå forud for alle gaver eller oplevelser du kan finde på.