38 millioner visninger til barnet med det mystiske spørgsmål

38 millioner visninger til barnet med det mystiske spørgsmål

Der er ikke noget sjovere, end når børn skal fortælle eller forklare noget, men ikke helt kan formulere det. Ja eller ikke selv forstår, hvad de egentlig vil sige med det.

Lur med, for her kommer en total sjov video af en ekstrem lækker unge, der lige præcis ved, hvordan den sætning skal siges.

FORSTÅR DU SPØRGSMÅLET?

Du må se denne video, for denne lille dreng har et spørgsmål til dig:

Er han ikke fantastisk? Søde dejlige dreng med æblekinder. Der er flere, der ikke kunne stå for denne video, da Mrblueangeldood slog den op på sin Youtube profil i 2011. Videoen er blevet vist over 38 millioner gange og fået knap 600.000 likes.

10.000 DO NOT LIKES

Man skal heller ikke undlade, at se, at videoen har fået cirka 10.000 do not likes. Hvorfor, kan man kun gisne om, da Mrblueangeldood har slået eventuelle kommentarer fra, så indblikket i, hvad folk synes er ikke muligt at læse.

Udover, at videoen er sød og drengen herlig, så kan nogle af kritikpunkterne være, at man laver sjov på bekostning af et barn, og at barnet ikke selv har valgt at være på Youtube. Dermed umyndiggøres han og har derfor intet valg i forhold til, at blive vist over 38 millioner gange.