Barrack Obama tale - den tidligere præsident var en stor retoriker

Barrack Obama tale – den tidligere præsident var en stor retoriker

Med en Barack Obama tale fik man retorik på højeste hylde. Den tidligere demokratiske præsident kunne holde taler, så ingen var i tvivl om budskabet – og man kedede sig ikke undervejs.

Man blev godt underholdt med en Obama tale

En af de største evner Barack Obama havde i sin tid som præsident, var evnen til at holde formidable taler. Det var lige meget, hvad emnet drejede sig om. Obama talte til folket på en ægte, passioneret og fængende måde.

Du kan selv lære noget om at skrive en god tale her.

Til tider kunne man godt spore inspiration fra en tidligere berømt taler i amerikansk historie – nemlig Martin Luther King. Både mht. stemmeføring og andre retoriske virkemidler er der klare ligheder de to imellem.

Lyt f.eks. til denne tale, hvor Barack Obama for alvor talte sig ind i demokraternes hjerter:

En præsident der talte om vigtige emner

En Obama tale handlede ofte om vigtige emner som optog store dele af befolkningen. Hver gang formåede præsidenten fra Demokraterne at få sit budskab ud på en måde, så ingen kunne være i tvivl om, at man havde med en præsident at gøre med sine meningers mod.

Her kan du høre den fulde tale, hvor Barack Obama forholder sig til en præst fra sin ungdom, som har skabt røre med nogle kontroversielle udtalelser:

En Obama tale med sang i

Barack Obama kunne også finde på at gribe til mere utraditionelle metoder for at fange sine tilhøreres opmærksomhed.

Se med her, hvor en Obama tale ender ud i sang. Amazing Grace for fulde gardiner:

Hvis du selv vil lære at holde en tale, der vil blive husket fremover, kan du læse meget mere lige her.

Husk, at det er din personlighed, der skal skinne igennem, når du holder en tale. Du kan med stor fordel tage ved lære af Barack Obama i klippene her på siden.