Børnefødselsdag - 3 år

Børnefødselsdag – 3 år

Børnefødselsdag 3 år – vi råder dig på vej!

Bliver den kære søn eller datter 3 år? Det skal i hvert fald fejres sammen med familien og børnehavevennerne!

Gæsterne

Den bedste løsning vil være, at dele børnefødselsdagen op i 2 fester. En for familien og en for børnehaven. Her kan du så vælge, om du vil invitere børnehaven hjem, eller afholde den på stuen i institutionen.

Temaet

Du skal selvfølgelig vælge det tema, som du lige ved passer til dit barn. Det kan jo være alt fra det selv-lavede tema til det traditionelle flagtema til temaer som Barbie, Gurli Gris eller PJ Mask. Her kommer et forslag til en dreng og en pige, som skal holde børnefødselsdag!

Til drengene

De fleste drenge på 3 år, er vilde med fart og store maskiner. Drengene elsker, at cykle hurtig frem og tilbage, og op og ned på løbecykler, forestille sig, at de kører med traktorer, biler og arbejdsmaskiner.

De er små arbejdsmænd, som forestiller sig, at de slår græs, bore huller og reparerer diverse ting. Derfor skal en fødselsdagsdreng på 3 år holde en fest, hvor der er arbejdsmaskiner og traktorer på alt servicen og oppyntningen.

Derudover kan du bage en flot kage, som du skærer ud som en traktor, putter grønt glasur på og pynter med slik. For eksempel kan skorstenen være en lakridspibe. Haribo producerer også vingummier, som forestiller værktøj, som vil pynte flot ved siden af traktoren.

Til pigerne

Det skal være sødt og lyserødt til pigefesten. Faktisk ved piger godt på 3 år, hvad de elsker og synes er sejt. Nogle piger er til sommerfugle og feer, mens andre er til enhjørninger og heste. Hvad er din datter til?

My little Pony er et sikkert hit blandt de 3 årige piger. Gå all in på de kendte ponyer, og forvandl stuen, haven eller børnehavestuen til et lyserødt pony univers.

Inviter Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Fluttershy, Pinkie Pie og Rarity indenfor i form af pony service, pynt, balloner, slikposer, sugerør og meget mere.

Du kan blive inspireret af oppyntningen og borddækning ved at læse og se billeder af Hollie Nolias fødselsdagsfest, som hun holdte i ponyernes tegn. Hendes mor Mascha Vang, pyntede hele deres lejlighed op fra ende til anden. Så smukt og barnligt på samme tid.

Sammenfletning

Vælger du, at holde en børnefødselsdag, som har et tema som arbejdsmaskiner eller My little Pony, så start allerede stemningen ved invitationerne. Det er sjovt, og børnene vil glæde sig til fødselsdag med maskiner eller pony.

Dæk bordet i samme tema, og pynt hele hytten op. Fyld de flotte og farverige partybags med lækkerier, og giv ungerne en fest hat på. Leg lege, som også passer til temaet.

Hvad med løb med de små plæneklippere til drengene? Pigerne kan for eksempel ride på kæpheste eller farve hår på deres ponyer-ja eller på hinanden! Rainbow Dash har jo regnbuefarvet hår!

Det bliver alletiders børnefødselsdag 3 år. God fornøjelse!

Find meget mere om fest og farver her på siden!