Børnefødselsdag 4 år med en hest og 3 børn

Børnefødselsdag 4 år

I artiklen om 4 års børnefødselsdag, tages der højde for, at du kender en brandmand, politimand eller en venlig sjæl med ponyer.

Der kommer nemlig forskellige ideer til lidt utraditionelle fødselsdage, da de passer perfekt til børn, der er 4 år.

En fest med de blå blink

Lyden af sirener, og de lysende blå blink, får de fleste børn, måske mest drenge, til at stoppe op og stirre. Det er bare fedt, at møde en politimand i sin bil eller en brandmand med hjelm, store støvler og en kæmpe rød brandbil.

Derfor skal din 4 årig søn eller datter selvfølgelig holde en politi eller brandmands børnefødselsdag. Inviter den politimand eller brandmand du kender til fødselsdag, hvor han kan fortælle lidt om sit arbejde. Det kan endda være, at i bagefter må besøge politistationen eller brandstationen.

Start dog festen med, at stille børnenes sult. Her kan du have pyntet op med politi eller brandmand Sam tema. Børnene kan også tage deres festlige brandmandshjelm på, så de er klar til fest.

Efter lækker mad, er ungerne klar til at se, snakke, lugte og røre ved en vaskeægte brandmand og bil. Måske prøve at sidde i den og holde brandslangen. Dette er naturligvis kun, hvis det kan lade sig gøre på stationen. På nogle brandstationer er de meget åbne for besøg, men andre steder har de for travlt til besøg.

Slut dagen af med en rød eller blå saftevand, og en slikpose.

En fest med lugten af pony

Har du ponyer ude i folden eller har naboen, så er det de perfekte rammer til en god 4 års børnefødselsdag.

Særligt pigerne vil være fuldstændig vilde med en dag på hesteryg, hvor de efterfølgende kan strigle, rede og fodre ponyerne.

Pynt flot op med et heste tema, hvor ungerne kan spise varme boller og kage af tallerkener med hestetryk. Måske skal i spise i høet i stalden?

Andre ideer

Der er mange ideer til børnefødselsdage, og det kræver bare lige, at vi tænker på, hvad vi rent faktisk selv kan tilbyde, og har af muligheder. Få lidt flere ideer her, som godt kunne blive til en fed 4 års børnefødselsdag:

  • Arbejdsmaskiner
  • Kosmetolog
  • Tryllekunstner
  • Komiker
  • Massør
  • Sygeplejerske/læge

Kunne det ikke være fedt, at holde en børnefødselsdag med gravko tema, hvor man stolt kunne vise sin fars gravko frem? Eller ens mor var sygeplejerske, hvor man kunne få lov til at lytte med stetoskop, og putte rød saftevand op i nogle sprøjter?

Pøj pøj med festen!