6 års børnefødselsdag

6 års børnefødselsdag

Den store 6 års børnefødselsdag skal stå i sportens navn, når din dreng eller pige fylder 6 år. Mange drenge i den alder er vilde med fodbold, håndbold og springgymnastik. De fleste piger kan rigtig godt lide ridning, gymnastik og dans.

Selvfølgelig er der også seje drenge, som er totalt vilde med hip hop-dans eller friske piger, der elsker at spille fodbold.

Du ved bedst, hvad der passer til din søn eller datter!

Fodboldtema til en 6 års børnefødselsdag

Spark børnefødselsdagen i mål med. Derudover skal der bages fodboldkage og spilles fodbold til den helt store guldmedalje.

Start med at sende ud, og husk at skrive deri, at de skal pakke sportstasken med fodboldstøvler og andet udstyr.

Når fodboldgæsterne begynder at vrimle ind ad døren, så lad dem træde ind i et rigtig fodboldunivers, hvor du har pyntet op med bannere, mega flot fodboldbane-dug, service og balloner.

Server lækker mad på de ovale og total seje paptallerkener, hvor du har placeret runde.

Bag en smækker lækker kage, som du kan skære ud som en fodboldbane og pynte med grøn og hvid glasur samt bruge slikstykker som fodboldspillere.

Derefter skal der spilles fodbold på banen til denne forrygende 6 års børnefødselsdag!

Se en lille film nedenfor og kom i godt humør og fodboldstemning

Enhjørningetema

Et flot og meget piget tema til den hesteglade pige, som fylder 6 år. Det er et virkeligt sødt tema, som i den grad udstråler glæde og god stemning. Du skal holde en for din datter.

Inviter veninderne med heste maner, så de hver modtager en flot indbydelse med enhjørning! Til festen skal der pyntes op med flotte enhjørning folieballoner, flagbannere og bordet dækkes med service i samme lyserøde stil. På bordet kan du pynte me, som forestiller hjerter, sommerfugle og enhjørninger.

Pigerne skal naturligvis have et horn i panden, som en rigtig enhjørning, hvorfor du skal investerer i den flotte.

Fuldend temaet ved at servere lyserød saftevand, chokoladekage med lyserødt og hvidt glasur. Du kan også bage små enhjørning småkager, som du også kan med glasur. Eller du kan gå all in og begive dig ud i følgende kage:

Til en 6 års børnefødselsdag med enhjørninge kan der leges masser af lege. Alt lige fra at klippe/klistre heste, til dressurridning på kosteskafter i haven til at farve striber i håret med regnbuefarver.

Husk slikposerne, og måske skal i også have regnbuefarvet is?

Vi ønsker rigtig god 6 års børnefødselsdag, hvad enten den bliver med fodbold eller enhjørning tema!

Der er meget mere festlig inspiration her på siden!