7 års børnefødselsdag

7 års børnefødselsdag

Til en 7 års børnefødselsdag skal der være sjove lege og dans. Der skal både være noget for drenge og piger samt unge og ældre. Ja, for måske skal legene leges sammen med bedstemor og bedstefar?

Ballontema – 7 års børnefødselsdag

Pynt op med masser af farverige balloner, og dæk bordet med service, som har ballontryk på. Der kan du få alt fra krus, servietter til tallerkener og krus.

Put også hatte med balloner på ungernes hoved, så de alle sammen er med til at skabe en sjov stemning. Som bordkort kan du hænge en Helium ballon med navn på hver stol. Det er super flot og meget dekorativt!

Server fødselarens yndlingsret og hvad der hører til. Du kan eventuelt tænke ballon, når du forbereder maden. For eksempel kunne snacks og andet tilbehør være i kurve eller skåle, hvor der blev bundet en heliumballon til, så det ligner en luftballon.

Den lækre hjemmebagte fødselsdagskage kan du skære ud som en stor ballon, og sætte lakridssnøre på, som ballonsnor.

Fødselsdagslege til en 7 års børnefødselsdag

Skal der være ballontema, skal der også være ballondans og leg.

Ballonlege

Der er masser af lege, du kan lege til en børnefødselsdag. Bind en snor i en oppustet ballon, og bind den om anklen. Nu skal alle ungerne prøve at trampe på hinandens. Den der har en oppustet ballon tilbage, har vundet.

Du kan også sættes en masse oppustet balloner fast til et bræt. Nu handler det om ved hjælp af dartpile, at springe ballonerne.

Bliv inspireret lidt til lege med balloner her

Der skal altså også danses lidt. Både med balloner og uden. Dansen med balloner kan foregå sådan, at to venner sætter en oppustet ballon mellem deres pande eller mave. Her skal de så forsøge, at danse til musikken uden at tabe ballonen. Vinderen er naturligvis det par, som ikke har tabt deres ballon.

Inden slikposerne skal spises, skal det sidste krudt bruges til en omgang limbo dans. Mor og far skal frem med kosteskaftet, og så er det spændende at se, hvem af børnene, der kan komme længst ned under skaftet uden at røre det med maven.

Du kan få både ballontema og balloner hos os. Rigtig god 7 års børnefødselsdag!

Få meget mere festlig inspiration til børnefødselsdage her på siden.