8 års børnefødselsdag

8 års børnefødselsdag

Der skal fart på til en 8 års børnefødselsdag! Ja, det er faktisk bogstavelig talt! Den 8-årig dreng skal holde en temafest, som bærer præg af Formel 1 og leg med fjernstyrede biler.

Søger du en børnefødselsdag til en pige, skal du kigge på artiklen;.

Formel 1 til en 8 års børnefødselsdag

Når tankerne ledes hen på Formel 1 og dermed racerbiler, så kan man næsten lugte benzinen og brændte dæk samt høre de hurtige forbikørende biler på racerbanen. En af de helt populære racerkørere er den engelske Lewis Hamilton, som blandt andet blev verdensmester i 2014.

Se en video af den verdenskendte Hamilton og alle hans totalt fede biler

Børnefødselsdagens tema

Det skal naturligvis være et, hvor der på dugen er trykt en racerbane. Papkrusene er designet sådan, at de mærkes som dækspor. På servietterne og det øvrige service, er der trykt racerkørere, som minder lidt om de verdenskendte.

Som oppyntning, skal du hænge flagbannere og farverige balloner op, som er i samme stil som temaet!

Maden

Maden skal endelig ikke være for fancy til denne 8 års børnefødselsdag, da det altid skal gå stærkt på racerbanen! Det skal være hotdogs med tilbehør og sodavand med sugerør. Den lækre kage kan bages i en bradepande, og derefter kan for glaslur og slik få den til at ligne en racerbane.

Legene

Der skal leges med fjernstyrede biler. For eksempel, kan der laves en racerbane eller forhindringsbane til de fjernstyrede biler. Hvis ikke alle har racerbiler med hjemmefra kan ungerne deles op i hold og dermed skiftes til at køre.

Du kan sætte en konkurrence op, hvor vinderen modtager en pokal, og får lov til at åbne en børnechampagne!

Kom lidt i stemning ved at se denne video

Slut den seje Formel 1 børnefødselsdag af med gammeldags vaffelis med kugler og flødeboller!

Dyt dyt, skal vi byt – båt båt, det kan vi godt! God 8 års børnefødselsdag!

Find meget mere festlig inspiration her på siden.