Billede af Henrik Bruhn der laver underholdning for børn

Børneunderholdning i særklasse – Henrik Bruhn

Klik her og få et uforpligtende tilbud på børneunderholdning

Hej med dig og velkommen til min side om underholdning for børn. Jeg hedder Henrik Bruhn og jeg lever i det daglige som professionel komiker, men ved siden af dette har jeg et fantastisk bijob, hvor jeg optræder med børneunderholdning ca. 150 gange om året.

Tilbage i 1994 startede jeg med at lave underholdning for børn. Dengang var jeg en ung tryllekunstner, der stadig havde meget at lære om børneunderholdning, det var jeg udmærket klar over – men allerede dengang elskede jeg at optræde for børn, næsten lige så meget som jeg gør i dag.

Med tiden har jeg nemlig fundet ud af at lige så fantastiske som børn kan være som publikum, lige så skånselsløse kan de være, hvis de ikke kan lide det, de ser … og det har tvunget mig til at blive endnu bedre til at lave underholdning for børn – det er jeg meget taknemmelig for.

Det børneunderholdning, jeg optræder med i dag, er nemlig markant anderledes end det, jeg startede med at lave.

I starten var jeg nemlig bare den klassiske tryllekunstner, der optrådte for alle, men jeg fandt hurtigt ud af at høflighedsfacade, pli og etikette som voksne har i almindelighed er et helt ukendt fænomen hos børn!

Når jeg optrådte med mit trylleri for voksne klappede de, men når det drejede sig om underholdning for børn sad de på stolekanten og var meget opsatte på at afsløre mig!

Jeg fandt hurtigt ud af, at man simpelthen ikke skal prøve at blære sig med noget over for børn… for så vender de sig imod dig!

Når jeg tryllede en ting væk, klappede de, men de var ekstremt mistænksomme og sad kun og ventede på at fange mig næste gang, jeg forsøgte at lave noget hemmeligt…

Så jeg takker min skaber for dengang, jeg lærte kunsten at bruge omvendt psykologi i børneunderholdning!

Jeg fik den idé at jeg ville skabe et show, hvor jeg vendte hele situationen om, så jeg var en troldmand, der ikke var så god til at trylle – men i stedet udmærket var klar over, at de fleste børn var ret gode til at trylle (de fleste er bare ikke klar over det), så ville showet nå helt nye højder…

Troldmanden Filiokus var født og han har siden leveret uforglemmelig underholdning for børn med showet, hvor alt kikser og børnene, til troldmandens store frustration, redder ham gang på gang.

I 2003 vandt jeg Danmarksmesterskabet i Stand-up Comedy, og jeg har levet som professionel komiker siden… Det har gjort min børneunderholdning meget bedre, fordi jeg kan bruge mange af de samme komiske teknikker, når jeg laver underholdning for børn!

Vil du have underholdning for børn, der tager kegler hos børnene og trækker smilet frem hos alle voksne?

 • Vil du se børnene så engagerede, som du aldrig har set dem før?
 • Vil du opleve børnene pavestolte i mange dage efter showet, fordi de fandt ud af at de faktisk kunne trylle lidt og de lærte Troldmanden Filiokus, hvordan det skal gøres?
 • Vil du se hele publikum lykkelige over at udføre verdens sværeste tryllenummer i slutningen af showet (kunsten at fremtrylle en lille slikpose til alle!)
 • Bed om et pristilbud på børneunderholdning til dit næste arrangement. Du kan booke underholdning for børn over hele landet og til alle aldersgrupper. Er det omkring årets store højtid kan jeg også bookes som Julemand.

Få et uforpligtende pristilbud på Troldmanden Filiokus overraskelsespakke

Få et tilbud på børneunderholdning

Ring eller sms på 22 82 40 85, skriv en e-mail eller brug kontaktformularen nederst på siden for at få et pristilbud på underholdning for børn.

Jeg glæder mig til at optræde for jer alle sammen!Henrik & Troldmanden Filiokus

Udfyld formularen herunder, og modtag et svar inden 24 timer:


  Dit navn (påkrævet)

  Din e-mail (påkrævet)

  Dit telefonnummer (påkrævet)

  Dato for arrangementet (påkrævet)

  Postnummer på arrangementet (påkrævet)

  Din besked