Sjove og kreative bordkort til børnefødselsdag

Sjove og kreative bordkort til børnefødselsdag

Bordkort til børnefødselsdag – nogle vil måske mene, at det er lige voldsomt nok at skulle lave selv, fordi der jo er nok at se til i forvejen, når man skal have huset fuld af livlige unge mennesker.

Fordelen ved at lave dem er dog mange, og det kan i sidste ende betyde, at du sparer dig selv for en masse penge.

Når du fremstiller bordkort til børnefødselsdag, laver du på samme tid en bordplan – sådan styrer du, hvem der sidder ved siden af hvem. På den måde kan du minimere risikoen for, at børnene kommer op at tottes, og så er det jo samtidig super festligt med fine bordkort til børnefødselsdag.

Det er også en sjov og hyggelig aktivitet, som du kan lave sammen med dit barn op til festen.

Tips til bordkort til børnefødselsdag

Som sagt er der i forvejen nok at se til, når man skal holde børnefødselsdag. Vi har derfor valgt at vise dig nogle forslag til bordkort, som ikke kræver så stor en indsats. Vores forslag sikrer dog stadig, at dine bordkort bliver både festlige og sjove.

1 – En cd er en meget nem og hurtig måde at lave fine bordkort til børnefødselsdag på. Du tager en cd og skriver barnets navn på og lægger den på tallerkenen.

Hvis det er en klasse eller et selskab, som er glade for at synge, kan du eventuelt skrive en sang på hver cd, som alle så skal synge sammen i løbet af festen. Ideen er især velegnet til en fest, hvor temaet er sang, kendte, disco eller lignende.

2 – Et super simpelt bordkort til børnefødselsdag er at klippe stjerner ud i forskellige farver, og så skrive navnet herpå. Det tager ikke lang tid  men det pynter meget på bordet, at der er lavet bordkort i fine farver.

3 – En prinsesse- eller kongekrone er et ideelt bordkort, hvis temaet er eventyr. Du kan enten lave en stående krone eller en liggende version. Hvis du laver den stående krone, kan du eventuelt komme et stykke elastik i, så gæsterne kan bruge det som en hat i løbet af dagen.

4 – Sæbebobler er altid et hit hos børn, og du kan meget hurtigt få et fint bordkort ved at klistre gæstens navn på sæbeboblebeholderen, og så kan de lege med det – når de har fået lov, selvfølgelig.

5 – En pose med sund slik kan være en god idé som bordkort, hvis børnene kommer direkte fra skole, og de skal vente lidt på maden. Så kan de sidde og spise det, mens de venter – uden at de bliver for mætte til at spise selve fødselsdagsmåltidet

Her fylder lille Allessia 2 år

Bordkort til børnefødselsdag

Som du kan se, behøver du ikke at skulle afsætte oceaner af tid for at lave bordkort til børnefødselsdag.

Det vigtigste er sådan set, at dig og dit barn har det sjovt med at lave dem, så barnet på den måde føler, at det også har hjulpet til med festen. Du kan også bede børnene om selv at lave deres bordkort, når de ankommer, ved at give dem et stykke papir og nogle farver, så de selv kan skrive deres navn på.

Hvis du vælger at lave dine bordkort til børnefødselsdag på den måde, kan du dog ikke bestemme, hvor børnene skal sætte sig – med mindre du hjælper dem på vej til at starte med.

Servietter til fødselsdag

Nu du er ved udsmykningen af bordet til børnefødselsdagen, er det måske også tid til at kigge nærmere på nogle passende servietter. Du kan jo vælge at holde dem i samme stil som dine bordkort. En idé kan være at holde din pynt i et bestemt farvetema efter fødselarens valg – fx blå og grøn.

Bordpynt til fødselsdag

Hvad skal der eller på bordet til børnefødselsdagen? Du kan jo pynte op efter fødselarens interesser. Den sportsinteresserede vil helt sikkert blive glad for pynt i det tema – ligesom hestepigen gerne ser hestemotiver på bordene til sit fødselsdagsselskab.

Her dækkes der bord til en børnefødselsdag

Bordkort dk

Du kan naturligvis også betale dig fra det, hvis tiden ikke er til at lave bordkort selv. Du har et væld af muligheder, når du foretager blot en simpel søgning efter bordkort.

Nu er du klar til at lave dine egne bordkort. Find mange flere inspirerende artikler her på siden.