Catwoman kostume - bliv fræk og forførende

Catwoman kostume – bliv fræk og forførende

Hvis du trækker i et Catwoman kostume – er du sikker på opmærksomhed! Catwoman figuren blev nemlig ranked som den 23. mest sexede karakter, blandt de 100 mest sexede tegneseriefigurer i ‘Comic’s buyers guide’.

Catwoman startede derfor som en tegneseriefigur, men optrådte ikke i en hvilken som helst tegneserie. Hun dukkede nemlig op i Batman tegneserien, allerede I 1940. Du kan derfor basere dit Catwoman kostume på en årelang historie.

Catwomans historie

Hendes oprindelse stammer fra de to, der illustrerede tegneserien, og var inspireret af den ene tegner, Bob Kanes kusine. Hun blev først tegnet ind i serien som en slags antihelt, men det har siden forandret sig. Hendes navn var dengang ‘The Cat’ og her havde hun et had/kærlighedsforhold til Batman. Men det var ofte romantisk, og derfor var hendes udtryk også af meget feminine karakterer.

Hun har op gennem tiderne, dog skiftet karakter til at være den eneste, Batman forelskede sig i, og er senere blevet beskrevet som hans eneste rigtige kærlighed! I 1966 optrådte hun på TV i serien om Batman og Robin, og her startede hun også med at optræde, i Batman filmene.

Den vi kender bedst, er måske ‘Batman Returns’ fra 1992 hvor Michelle Pfeiffer lagde krop til rollen. Senere blev det Halle Berry, der spillede rollen, i en decideret Catwoman film. Sidst har Anne Hathaway spillet rollen fra filmen ‘The Dark Knight rises’ fra 2012. Så karakteren lever i bedste velgående, og er derfor relevant for et Catwoman kostume.

Hvad skal du have på i et Catwoman kostume?

I starten af 1940 bar Catwoman slet intet præg af maskering, når hun fremtrådte. Men det blev der hurtig lavet om på, da hun blev gjort til en professionel tyv. Derfor fik hun en maske, som teatralsk dækkede hendes øvre ansigt. Det var denne maske der gav hende sit katte ydre.

Derefter blev det en kappe med hætte, hvor der var katteører, og endnu senere kom det famøse suit. På denne heldragt var der påsatte støvler, og dragten gik i et med hendes maske. Catwoman kostumet var i starten grønt, men blev hen over 1990erne lilla. Det var først med Michelle Pfeiffer’s kostume, at Catwoman blev set i sort PVC – et såkaldt catsuit. Se klippet med Michelle Phiffer/Selina Kyles’ fødsel af hendes alter ego Catwoman.

Derfor skal du bruge:

  • En maske der dækker dine øjne; En sådan en kan skæres ud i karton og/eller males sort.
  • En sort hætte med ører; Denne er udfordringen for kostumet – da den skal side tæt til ansigtet og have de genkendelige katteører. Hvis ikke du er ferm til at sy, kan en sådan erhverves på Internettet.
  • En heldragt, tætsiddende; Catwoman er fræk og kræver stor bevægelighed. Derfor anvender hun en tætsiddende dragt, der gør at hun kan agere ligesom en kat og komme ind, hvor det passer hende.
  • Støvler; For at matche suitet, er disse gerne lange læderstøvler, der med en høj hæl understeger Catwoman’s feminitet.
  • Sorte handsker; Catwoman burger ikke sine hænder, men derimod et par lange sorte handsker, måske med klør – men ikke et must.
  • En lang sort pisk; Som er Catwoman’s eneste våben.

Du kan nu få masser af opmærksomhed hvis du følger rådene til et Catwoman kostume. Hold dig ikke tilbage, og udnyt chancen for at spille en fræk tyv! Et Catwoman kostume, skal nok få dig til at føle dig som festens midtpunkt!

Du kan også tjekke YouTube for ideer:

Her kan du købe et Catwoman kostume

Der er flere muligheder for at blive Catwoman, du kan købe dig til et kostume. Der er et væld af valgmuligheder på nettet. Du tjekke nogle af dem ud på nedenstående links.

  • Temashop skriver at de har Danmarks største udvalg af kostumer og har også prisgaranti.

Her kan du leje Catwoman kostumer

Hvis du ikke har mod på syning eller køb, eller måske gerne vil have noget ekstra ordinært på til festen, er der også mulighed  for at leje et kostume. Vi har fundet frem til flere muligheder, for at leje det helt rigtige kostume. Vi har fundet frem til nogle steder, hvor du kan leje kostumer til din næste fest.

Jylland

  • Alice Kostumeland er en fysisk butik i Aarhus, men du kan også få leveret kostumerne via posten.

København

  • På Frederiksberg ligger Amorin udlejning skriver at de er Danmarks største udlejningsforretning. Du kan afhente kostumerne i deres butik eller bestille dem i deres webshop.

 Fyn

Held og lykke med at finde din udklædning og din indre Catwoman!