Champagne mojito. Kan du ikke få nok af Mojitos, men mangler lidt variation – hvad så med at byde dine gæster på en Champagne Mojito? Drinken står utroligt godt som velkomstdrink til mange lejligheder.
Champagne er jo noget som man gerne nyder nytårsfesten – du kan sørge for den perfekte indledning på festen ved at servere Champagne Mojitos. Sommerfesten kan også sagtens peppes op med denne drink. Find en Champagne Mojito opskrift lige her.
Champagne Mojito drink – sådan én har dine gæster ikke smagt før
Du vil ikke fortryde det, hvis du kaster dig ud i at blande denne drink. Selvom du måske ikke har forsøgt dig med at sætte ingredienserne sammen før, vil du hurtigt få smag for denne variation af den klassiske Mojito.
Du kan spæde yderligere champagne i glassene efterhånden som de begynder at blive tømt. Det er ikke våde varer, man skal gå ned på – lige gyldigt hvilken anledning man er samlet i. Velkomstdrinks skal gerne give gæsterne smag på mere.
En Champagne Mojito vil sørge for god stemning fra start af – og så er det underordnet om vejret er vådt, varmt, solrigt eller skyet udenfor.
Champagne Mojito opskrift – imponér dit selskab med en ny velkomstdrink
Alle dine gæster har sikkert smagt og nydt en mojito drink før. De har i hvert fald også drukket champagne – om ikke andet, så nytårsaften. Men blandingen af Mojito og champagne er sikkert ny for langt de fleste – sørg for de får en velblandet første udgave af drinken ved at følge denne opskrift.
Ingredienser (til 1 person):
- En halv tsk lys rørsukker
- 1 cl lys eller mørk rom – måske Cachaca efter smag og behag
- Friskpresset limesaft fra ca. en kvart frugt
- 3 friske mynteblade
- 2,5 dl. halvtør champagne – find din egen favorit
Sådan gør du:
- Kom sukker i hvert champagneglas sammen med 1 cl rom eller Cachaca og friskpresset limesaft.
- Tilsæt nu mynteblade og rør så godt rundt med en lang ske – mas desuden myntebladene lidt. Sådan får du smagen af en rigtig Mojito frem.
- Lad blandingen trække i ca. en halv times tid indtil sukkeret er opløst og mynten begynder at afgive smag.
- Voilá – så er dén lækre Champagne Mojito serveret!
Se også med her:
En velkomstdrink i nye klæder
Velkomstdrinks er ofte noget man serverer i bowler, når der er tale om store arrangementer. Så kan gæsterne selv stå for at forsyne sig undervejs i festens indledning.
Hvis du ikke får så mange gæster – eller du har hjælp i køkkenet, kan du dog med fordel blande dine drinks én ad gangen. På den måde vil du kunne byde på mere velafbalancerede smagsoplevelser. Selvfølgelig vil processen være noget mere tidskrævende, end hvis du blandede det hele på samme tid i en bowle.
Klassiske velkomstdrinks kan også kaldes aperitifs. De serveres gerne med en lille bid mad ved siden af. Du kan eksempelvis anrette kiks, pindemadder, oliven eller små stykker ost. En god velkomstdrink skal altså give appetit på mere – det må komme an på en prøve, om en Champagne Mojito falder i dine gæsters smag.
Vi håber, du får meget glæde ud af denne Champagne Mojito opskrift.