Det vi alle sammen talte om i 2018

Det vi alle sammen talte om i 2018

2018 var et år, som bød på mange spændene emner. Hovedtemaet for 2018 var uden tvivl de Kongelige, svindel for millioner og mærkværdige danse!

Den tabte prins

I starten af 2018 gik hele Danmark i landesorg over tabet på den skønne og højt elskede folkehelt – Prins Henrik. Prins Henrik var elsket af mange og er savnet af flere. Han har igennem årene givet os meget at grine af, og vi tillod os at grine med ham. Han havde en personlighed, som alle havde en mening om, men som mange også forgudede.

Til gengæld fik England i mellemtiden en ny prinsesse, da Prins Harry giftede sig med Megan. Det har været omtalt meget i medierne. Men lad os være ærlige, Prins Henrik fortjener en flot placering på det vi alle talte om i 2018 listen.

En tabt folkehelt

Lige som Prins Henrik faldt en anden kær folkehelt, som mindst ligeså mange havde og stadig har en holdning til. I efteråret mistede vi en af de største danske sangere – Kim Larsen. Kim Larsen har lavet musik til folket i mere end 30 år, og underholdt os med hans politiske holdninger og stålfaste meninger.

Vi kender ham fra hans musik, men bestemt også for hans holdninger om rygning. Da den nye rygelov slog igennem og det blev forbudt og uset at ryge på restauranter på banegårde og mange andre offentlige steder, holdt han ikke sin holdning for sig selv.

Svindel for millioner

Navnet Britta Nielsen, det kender vi vist alle sammen. Vi sætter Britta i forbindelse med 111 millioner, men i virkeligheden er tallet måske meget højere.

Det var ikke kun Britta som har svindlet for millioner, også Danske Bank stod for skud. Økonomien har været omdrejningspunkt for størstedelen af 2018 og har fyldt tv-avisen, sladderblandende, aviserne, internettet og de sociale medier.

Fortnite – legendariske danse

Noget af det vi måske ikke snakkede så meget om, men nærmere så i løbet af 2018 af Fortnite. Uden at vide, hvad spillet går ud på og hvad Fortnite egentlig er, så har du helt sikkert set det der ude. Spillet har nemlig været forsag til en lang række sjove og fjollede danse, som både unge og ældre har øvet sig på at udføre.

Genkender du ikke dansene, og er du usikker på, om du har set dem i gadebilledet eller på nettet? Så kan du se denne video, og så vil du helt sikkert genkende en eller flere af disse danse.