Firmaarrangement - ryst hele arbejdspladsen sammen

Firmaarrangement – ryst hele arbejdspladsen sammen

Hvis du mangler inspiration eller konkrete forslag til et godt firmaarrangement, skal du læse med her. Vi giver dig en guide til, hvordan du kan give hele firmaet én på opleveren.

Det perfekte firmaarrangement – en guide

Det er vigtigt, at det ikke altid kun handler om arbejde, når du er sammen med dine kollegaer eller ansatte. Et afbræk fra de daglige pligter er altid kærkomment. Du får dine kollegaer at se i et nyt lys og du lærer dem meget bedre at kende. Det vil give en god stemning på arbejdspladsen, hvis I også svinger godt sammen socialt – det siger sig selv!

Med et sjovt firmaarrangement kan du danne grobund for mange uforglemmelige oplevelser. Der er mange muligheder for, hvad I kan foretage jer, hvis I skal tilbringe en dag eller aften sammen væk fra arbejdet.

Nogle sociale aktiviteter, af både den ene og anden slags, vil man kunne mindes og grine af i lang tid fremover under frokostpausen. Overbygningen er selvfølgelig en decideret firmafest, og det har vi en guide til her!

Vil du stå for et vellykket firmaarrangement, er der mange ting at tage med i dine overvejelser. Da det gerne skal være et arrangement, der falder i alles smag, stiller det selvfølgelig nogle krav til, hvad I kan lave.

Er der stor aldersspredning på firmaet, bør jeres firmaarrangement nok ikke tage udgangspunkt i alt for meget fysisk udfoldelse. På den måde vil en del af selskabet nemlig være helt eller delvis udelukket på forhånd. Tænk derfor over, hvordan I alle vil kunne få en sjov dag ud af det.

Er du i tvivl, kan du lade flertallet bestemme. Du kan foreslå tre ting, som man kan melde sig ind på. Forhåbentlig er der bred enighed om, hvad der ville være sjovest.

Måske findes der på firmaet et festudvalg, som vil tage sig af det praktiske i forhold til et firmaarrangement.

Under alle omstændigheder kan du læse med her for at få gode råd – både for den store og lille pengepung og for få og mange deltagere.

Nemt og billigt

Hvis det er passende med en hyggelig aften ude, som hverken kræver det store at arrangere eller koster særligt meget, får du nogle forslag her:

Drinks og biograftur

Hvis I er flere på firmaet, der har lyst til at tage i biografen og se en ny spændende film, kan der hurtigt laves et firmaarrangement ud af det.

I kan mødes til et par drinks før filmen og ved den lejlighed få drøftet de seneste tiltag på arbejdet ganske uformelt. Det kan selvfølgelig også være, I vil mødes til spisning på en restaurant et par timer før filmen.

Festudvalget står for at booke borde og billetter – nemt og simpelt. Bagefter er der fri leg. Det kan være, det ikke skal blive alt for sent, hvis vækkeuret ringer tidligt næste morgen.

Man kan også tage i teatret, koncert eller til et sportsarrangement, hvis underholdningen dér er sikret bedst muligt. Hold derfor øje med tilbuddene i jeres lokalområde.

Et firmaarrangement kan altså komme i stand ganske nemt og hurtigt. I vil more jer sammen og have noget at tale om på arbejdet efterfølgende.

Alle aldersgrupper kan deltage i denne løsning. Hvor mange I kan være med, afhænger naturligvis af biografens og caféens størrelse. Dog er disse forslag nok mest velegnet til mindre grupper af kollegaer eller firmaet med få ansatte.

Firmaarrangement med alkoholsmagning

Bare fordi der er alkohol involveret til et firmaarrangement, behøver det ikke betyde, at alle skal have kvalme og ondt i hovedet dagen derpå. I kan nemlig nøjes med at smage på de forskellige varer og i øvrigt drikke med måde.

Ølsmagning

Udvalget af mikrobryggerier og specialøl er nærmest eksploderet i løbet af de seneste år. Det er blevet nationalsport at drikke alt andet end de gængse ølmærker. Hvis man vil være en rigtig kender, kan man passende gå til ølsmagninger, hvor man bliver præsenteret for en lang række forskellige mærker.

Hvis I er mange øl-entusiaster på jobbet, kan I booke en professionel brygmester til at stå for en ølsmagning. Det koster ikke alverden og vil kun kræve, at I kan stille et lokale med lærred til rådighed – samt ølglas til hver deltager.

Under en ølsmagning vil I blive sat grundigt ind i den ædle kunstart som ølbrygning er. I vil kunne stille spørgsmål til brygmesteren, hvis I ønsker at komme i gang med at brygge øl derhjemme. Det er naturligvis også tilladt bare at læne sig tilbage og nyde godt af de gyldne dråber.

En ølsmagning kan sagtens kombineres med andre aktiviteter. I kan være mange deltagere og det eneste, der kræves, er en god tørst efter øl. Det skulle nok være muligt at få mange kollegaer med på denne idé.

Book en ølsmagning her:

Vinsmagning

At smage på vin er måske nok en anelse mere kultiveret end ølsmagning. Du kan derfor arrangere vinsmagning, hvis der er mere smag for det på din arbejdsplads.

Vinkendere er ikke kommet sovende til det. Det kan være en livslang passion at lære nye vine at kende – og du løber aldrig tør for nye mærker.

Hvis du booker en vinsmagning, får du samtidig en grundig indførsel i hele processen bag fremstillingen. En vinsmagning behøver ikke være særligt formel. I kan sagtens more jer undervejs, når I bydes på fortællinger om druer og vinslotte i Sydfrankrig.

Nogle vinsmagninger kan afholdes i jeres egne lokaler – andre må I ud af huset for at finde. Husk at købe billetter i god tid, da det ofte er eftertragtede begivenheder.

Book en vinsmagning her:

Man kan naturligvis også smage på mange andre ting. Overvej derfor, om der indenfor firmaets fire vægge skulle være tørst eller appetit for noget særligt.

Det aktive firmaarrangement

Hvis I er en sporty arbejdsplads, kan I sagtens kombinere et firmaarrangement med at få pulsen op. Det kan gøres for meget få penge og samtidig være utrolig sjovt og hyggeligt.

Spil, sport, mad og drikke i en park

I kan pakke mad og drikkevarer og slå jer ned i den nærmeste park. Her kan I arrangere forskellige aktiviteter: rundbold, fodbold, kongespil, kroket, petanque osv. Denne idé afhænger selvfølgelig helt og aldeles af, at det er godt vejr på dagen. Man kan eventuelt have en plan b klar, hvis vejret ikke er til udendørs hygge.

Man kan arrangere det som et sammenskudsgilde. Alle har mad og drikke med til én person. Herefter sættes det hele frem på medbragte tæpper. Man deltager i de spil, man måtte have lyst til – ellers hygger man sig bare med at kigge på.

Human Bordfodbold

Hvis I ønsker at spille fodbold uden at løbe, så er en omgang Human Bordfodbold lige sagen. Har I et stort lokale til rådighed, pustes banen op her og i forbindes derefter på linjer og dyster i hold.

Det vil med garanti give masser af højlydt latter – både for de deltagende og tilskuerne.

Bagefter er det nok bedst, hvis der er mulighed for at bade, inden der bydes på evaluering af kampene under en fælles firmafrokost.

Der findes uendeligt mange muligheder for fysisk udfoldelse til et firmaarrangement. Mange af tilbuddene er samlet indenfor de samme firmaer, så du hurtigt kan få et overblik.

Book et aktivt firmaarrangement her:

Tænk over, at der både skal være noget for dem, som er vant til at få pulsen højt op og dem, som ikke så ofte trækker i et par løbesko. Et sporty firmaarrangement kan sagtens arrangeres så alle aldre kan være med.

Julefrokost med aktiviteter

En julefrokost er en begivenhed, som man ikke vil gå glip af på noget firma. Her sikres der stof til samtaler i lang tid frem. Jo mere alkohol, der kommer indenfor vesten – des mere løsslupne bliver folk. Ja, det er nok overflødigt at gå i detaljer med, at der både kan ske stort som småt til en firmajulefrokost.

Du kan gøre jeres julefrokost til alle tiders firmaarrangement. Hvis der er tid, plads og overskud til at bygge endnu mere på de gængse aktiviteter, har I mange muligheder.

Julefrokost på Bakken

Hvis I bor indenfor en rimelig afstand, kan I holde jeres julefrokost på Bakken. Ved at holde julefrokost udenfor huset, slipper I for en masse praktiske gøremål, som at dække bord, tilberede mad og oprydning. Det kan gøres nemt og hyggeligt i denne gamle forlystelsespark.

Bakken vil også byde på aktiviteter, som er skræddersyet til en julefrokost. Hvad med en omgang Jule 5-kamp, hvor der skal dystes i nogle af de mange boder? Eller måske frister en jule-øltour mere, hvor I lægger vejen forbi 7 af Bakkens hyggelige barer?

Der er både mulighed for at booke julefrokost på Bakken i dags- og aftentimerne.

Du kan også tilmelde dit firma mange andre julefrokost-events:

Lav selv sjov til julefrokosten

Mange julefrokosterne tager udgangspunkt i en traditionel formel, med hvad dertil hører af julemad og drikke. Under middagen og i pauserne kan I sammen more jer med forskellige lege.

Det kan være:

 • Gæt en 13’er. I skal quizze om året der er gået på firmaet. Spørgsmålene omhandler både det ene og andet. Man sætter kryds i felter på udleverede ark. Alle spørgsmål har tre svarmuligheder. Hvis der er flere, der har 13 rigtige, kåres vinderen igennem lodtrækning.
 • Afsløring af nissevenner. Igennem julemåneden har der været nisserier kollegaerne imellem. Det er nu tid til at gætte på, hvem der har været ens nisse. Samtidig med at man gætter, kan man passende fortælle lidt om, hvordan der er blevet nisset rundt med én.

Arrangementer rundt om i landet

Du kan finde forskellige arrangementer lige meget hvor i landet, du opholder dig. Lad os derfor tage en rundtur.

Firmaarrangement på Fyn

Har jeres firma adresse på Fyn, er det nok bedst, hvis I afholder jeres firmaarrangement indenfor en rimelig afstand.

Med Funguide kan I booke mange sjove aktiviteter og teambuilding. Hvad med:

 • Wilt Eventcenter. Fyns største og sjoveste actionzone. Beliggende i Svendborg og for alle aldre.
 • Segway-tur. Man ser sjov ud, når man står på sådan én. Måske det lige er noget for jeres personalegruppe at køre på segway.
 • Cocktail-kursus. Hvad er mere velegnet, når der skal holdes fest, end en masse med forstand på drinks? Hele firmaet kan blive uddannet her.

Kig også indenfor her:

 • Aafart. Firmaarrangement både til lands og vands.
 • Teambuilding. Masser af sjove aktiviteter i Odense.

Firmaarrangement i Jylland

Jylland er selvfølgelig mange forskellige ting, men vi har samlet nogle forslag her.

 • Wowpark er beliggende i Skjern og her kan I få nogle kanon sjove timer sammen. Her bydes på mange aktiviteter i den flotte vestjyske natur.
 • Aarhus curling klub står for at undervise firmaets ansatte i curling. Et arrangement tager 2 timer og alle kan være med.
 • Teambuilding i Aalborg – lav bl.a. jeres egen firmasang på 3-4 timer.

Firmaarrangement på Sjælland

Lad os kigge på nogle unikke muligheder for et firmaarrangement på Sjælland:

 • Sonnerupgaard Gods byder på fantastiske muligheder for at ryste personalegruppen sammen. Masser af plads til udfoldelse i Hvalsø lidt udenfor Roskilde.
 • Outdoor Action tilbyder god teambuilding i grønne omgivelser.
 • Du glemmer det aldrig – fra djævleræs til helikoptertur og alt midt imellem.

Firmaarrangement på Bornholm

Solskinsøen skal da også med i denne oversigt. Benyt jer bl.a. af:

 • teamwork med et skræddersyet program.
 • Go Bornholm – firmaevents på Bornholm med mening.
 • for det friske firma med mod på tilværelsen.

Et socialt arrangement ryster firmaet sammen

Nu har du fået en del forslag til, hvad man kunne lave til et firmaarrangement. Der findes mange flere muligheder derude, hvis du laver lidt research. Vi håber denne inspirationsliste vil føre til, at I får en pragtfuld dag sammen, som alle vil tænke tilbage på med stor glæde.

Find meget mere festlig inspiration her på siden.