Gaver til mænd - find en gave til manden der har det hele

Gaver til mænd – find en gave til manden der har det hele

Det kan godt være lidt af en opgave, at skulle finde de perfekte gaver til mænd – som måske ikke har alt, men tæt på da. Mange mænd har, hvad de skal bruge: et lækkert anlæg med al den musik, de holder af og et stort tv med perfekt lyd og billede.

Når man når en vis alder, foretrækker man selv at udvælge og anskaffe de ting, som man ønsker sig. Men du bør ikke fortvivle, når din mands, din kærestes eller din kammerats runde fødselsdag nærmer sig. Vi guider dig igennem den svære proces med at finde gaver til mænd.

Gaver til mænd i mange aldre

Der er masser af muligheder for at forære ham spændende gaver. Hvis det kniber med inspirationen, vil vi i det følgende gennemgå nogle af de mest populære.

Gave til manden på ca. 25 år

Mandens 25 års fødselsdag markerer halvvejen til de halvtreds, og derfor er det en ganske særlig dag. Som femogtyveårig er man stadig ung og frisk på en aften i festligt lag – så hvad med simpelt hen at forære ham en fest for venner og evt. familie – med alt hvad dertil hører af drikkevarer, mad, musik og underholdning?

De færreste hader at blive overrasket med et surprise party, hvor der er sørget for det hele – så hvis den pågældende fødselar ikke er typen, som er super god til selv at arrangere sammenkomster, er dette en oplagt mulighed.

30 år – pebersvend eller familiefar?

Mange trediveårige har allerede stiftet familie og slået sig ned. Der er dog også en del, som nyder ungdomstilværelsen lidt endnu. Den glade singlemand på 30 fortjener selvfølgelig den obligatoriske peberkværn – men der er også grænser for, hvor mange peberkværne, man har brug for.

Hvis du ønsker at være lidt mere original i dit gavevalg, kan du gå sammen med vennerne og splejse om en spændende oplevelsesgave. Det kan for eksempel være et gavekort til en køretur i Lamborghini eller en tur i helikopter – og så kan I alle sammen gå ud og drikke en øl bagefter!

Når man som trediveårig har stiftet familie, er børnene som regel stadig temmelig små – måske trænger det unge par til en pause fra dagligdagen. Her kan du med fordel forære manden et kroophold eller en storby-weekend på hotel, og hvis det er muligt, tilbyde at arrangere børnepasning i miniferien. Det vil med garanti blive taget godt imod.

40 – gave til manden, der er flot og fyrig

Den fyrreårige mand er sandsynligvis i fuld fart på vej ud over stepperne arbejds- og karrieremæssigt – og samtidig familiefar. Det er ikke sikkert, at han har tid til at tage på miniferie eller rive en hel dag ud af kalenderen til at lege med sine kammerater.

En mand i denne alder vil blive rigtig glad for lækkert legetøj i den dyre ende, for eksempel en drone eller en fjernstyret bil, som han kan lege med og samtidig underholde børnene. På den måde kan han få kvalitetstid med sine børn, og på samme tid realisere sine egne drengedrømme om lækkert legetøj og teknik.

Der er meget mere gaveinspiration her!

50 – et halvt århundrede, men stadig i fin form

Hvor manden på 40 år blev beskrevet som én med fuld fart på karrieren og familielivet, er der nok skruet en anelse ned for tempoet hos den 50-årige. Børnene er blevet større og kræver ikke længere opmærksomhed på noget nær fuld tid – kroppen har måske også fået et par skavanker, som ikke tillader de samme udfoldelser som før.

Så hvad med gaver til mænd, der fylder 50?

Hvad med et længere luksusophold et dejligt sted – nu hvor der er mere tid til sig selv og partneren? Eller måske et vinsmagningskursus, for dem der sætter pris på de dyre dråber? Det kan også være, det vil falde i god jord med en aktiv gave – f.eks. et kursus i windsurfing, hvis kroppen stadig tillader det.

60 – på vej mod pension og den totale frihed

Når de 60 år rundes, nærmer pensionen sig efterhånden – og for dem, der ikke kan vente – efterlønnen. Det er derfor tid til at skrue endnu mere ned for arbejdsaktiviteterne og op for fritidslivet.

Så hvad er nærliggende i forhold til gave til manden, der fylder 60?

Det er blevet moderne at vandre – også i mere eksotiske egne end den hjemlige andedam. Det kan være, det er en drøm at kunne sætte hak ud for Caminoen i Spanien. Sådan en udskejelse kræver det rette udstyr: vandrestøvler, rygsæk, vandrestok, det rigtige tøj osv.

Det var måske alle tiders gaveidé til den aktive 60-årige. Nå ja – det kan da også være, at romsamlingen kunne trænge til en udvidelse med et par af de fineste årgange?

Dette var lidt idéer til gaver til mænd i forskellige aldre. Nu er du klar til at gå ud og spendere. Find meget mere inspiration til festlige lejligheder her på siden.

Find mange flere festligheder her på siden!