Hindbærbrus opskrift – servér en alkoholfri Hindbærbrus drink

Hindbærbrus opskrift – servér en alkoholfri Hindbærbrus drink

 

Hindbærbrus opskrift. Vidste du, at du kan lave din helt egen Hindbærbrus drink? Den vil stå godt som en alkoholfri drink til din næste fest. Du kan ovenikøbet servere den som velkomstdrink til børn eller dem, der skal køre bilen hjem.

Ved at byde på drinks både med og uden alkohol, vil du sørge for at ingen føler sig udenfor. Det er jo ikke til at se, om der faktisk er alkohol involveret eller ej, når du benytter denne Hindbærbrus opskrift.

Hindbærbrus drink – også en lækker drink til voksne

Denne Hindbærbrus drink er naturligvis langt fra det samme, som at købe en Hindbærbrus i det nærmeste supermarked. Du får en meget større smagsoplevelse ved at bruge denne lækre opskrift.

Drinken vil lede tankerne hen på ubekymrede sommerdage – men da man også kan drikke andet end varm kakao om vinteren, skal det ikke afholde dig fra at servere en Hindbærbrus drik, hvis du har fødselsdag i november. Det er en drink, der indeholder hele 3 former for bær.

Du kan derfor gå på rov i haven til ingredienserne, hvis du har mulighed for det.

Hindbærbrus opskrift – en alkoholfri nydelse

Efter dine gæster allerede har indtaget én Hindbærbrus drink, kalder det sikkert på flere. Da det er en drink uden alkohol, kan man bare slå sig løs. Det vil dog være meget simpelt også at blande f.eks. vodka i – når festen skal endnu højere op i gear.

Ingredienser (til 1 person):

  • 3 cl hindbærpuré
  • 2 cl brombærsirup
  • 3 cl citronsaft
  • 1 cl agave sirup
  • 4 cl danskvand
  • 1 hindbær til pynt

Sådan gør du:

  • Anvend en shaker til at blande alle ingredienser inkl. rigeligt med is.
  • Hæld op i et glas og top op med danskvand.
  • Pynt med et hindbær og måske en skive lime på toppen.
  • Værsgo’ at servere iskold med sugerør.

Tjek også denne hindbærlimonade ud:

Sørg for alkoholfri hygge med en hjemmelavet Hindbærbrus

Alle børn ved, hvordan en hindbærbrus smager. Du kan dog sagtens udvide deres horisont, hvis du serverer denne hjemmeblandede Hindbærbrus drink. Det kan være, der skal noget ekstra til ved 10-års fødselsdagen.

Det allermest lækre ville naturligvis være, hvis du kunne anvende bær, du selv har plukket. Det vil dog være en længere proces, da du skal fremstille både hindbærpuré og brombærsirup. For gør-det-selv entusiasten er der altså rigeligt at komme efter i denne alkoholfri drink. Hjemmelavet agavesirup vil dog nok være en lidt for stor mundfuld for de fleste.

Holder du en stor fest for venner og familie, kan du passende sørge for en velassorteret bar til begivenheden. Du kan printe drinkskort med opskrifter på en række udvalgte drinks og derefter lade gæsterne forsyne sig selv.

Snakken vil gå lystigt i køkkenet, når de forskellige drinks blandes. Der vil garanteret være mindst én gæst, som føler for at give dem som drinksmeister. Lad endelige ham eller hende fungere som gæstebartender og kaste lidt med flaskerne.

Sørg for at have både drinks med og uden alkohol på menuen. En alkoholfri Hindbærbrus drink vil være et godt supplement til det gængse repertoire af Tequila Sunrises og Dark and Stormys.

Vi håber, at denne Hindbærbrus opskrift vil byde på lækre smagsoplevelser for gæster, der ikke drikker alkohol.