Husker du 2017?

Husker du 2017?

Hvad var det nu lige, vi alle talte om i 2017? Tiden går så stærkt, og det kan være svært at følge med. Derfor har jeg lavet en lille opsamling til dig, så du kan mindes alle de skønne emner vi talte om i 2017.

1. Donald Trump. Ja, vi taler ganske vidst stadig om ham, men det blev alvor i 2017 da han i starten af året blev indsat som den orange præsident i USA.

2.  #MeToo. Jep, 2017 var året, hvor dette hashtag blev spredt verden over, hvor kvinder delte deres historier om krænkelser. Det blev for alvor her, at krænkelser blev en del af vores hverdagssprog, og pludselig er vi krænket over alt. Mændene stod her for skud, men kom med ikke noget modsvar, for at give kvinderne plads til at dele deres historier.

3. Fidget spinnere – kan du huske dem? Den store dille i 2017 var de små fidget spinnere, som alle børn og unge rente rundt med.

4. Musik… 2017 var et år med en masse fantastisk musik. Vores radio blev invaderet af Despacito og Ed Sheerans super hits Shape of You og Castle On the Hill. Genlev de fantastiske super hits her – Rigtig god mandag!