Invitation til fødselsdag - lav en spændende af slagsen

Invitation til fødselsdag – lav en spændende af slagsen

 

Enhver fest starter med at man sender invitationer ud. Invitation til fødselsdag skal indeholde nogle forskellige punkter, som du kan læse om her. Der er nemlig nogle ting du skal være opmærksom på, når du skal lave din invitation til fødselsdag.

Fødselsdag med tema – Invitation til fødselsdag

Engang var det nok blot at sende et kort med navn, sted og hvad der skulle fejres. Sådan er det ikke længere, for i dag er mange fester temafester og folk forventer at få flotte, farvestrålende invitationer der passer med festens tema

Det er meget sjovere at lave fantastiske tema invitationer til fødselsdag end almindelige, kedelige invitationer. Hvis man vil invitere folk til en børnefødselsdag bør man selvfølgelig snakke med børnene om, hvilket tema det skal være.

Man kan holde royal fest, pirat fest eller for eksempel astronaut fest. Når man skriver teksten på invitationerne bør man også være lidt kreativ, så man undgår den sædvanlige smøre med navn, sted osv. Temaet for festen kan ofte være en inspiration for, hvad man kan skrive på invitationerne.

Pirat tema til børnefødselsdag

Lad os for eksempel sige at du gerne vil invitere til børnefødselsdag og temaet i har valgt er pirater. Så kan man skrive invitationerne på brunt, foldet papir og klistre et dødningehoved på. Indeni kan man for eksempel skrive noget a la ”Arghhhh. Kaptajnen vil gerne invitere dig til hans fødselsdag”.

Normalt ender de fleste med at sende invitationen med posten, men man kan også bringe beskeden videre på en langt mere fantasifuld måde. Hvis man har mod på det kan man tage pirattøj på sammen med fødselsdagsbarnet og så ellers tage rundt til gæsternes bolig, ringe på og så overrække invitationerne.

Alle og enhver vil blive positivt overrasket over at få en invitation på den måde og de vil helt sikkert huske det i lang tid fremover. Lad dog være med at forvente svar når i går rundt, det er bedre blot at overrække invitationerne og så få svar på normal vis via post eller telefon.

Voksentema til fødselsdag

Temafesterne er ofte dem, der sætter total gang i party’et, da alle er opstemte på klæd ud og gjort noget ekstra ud af sig selv.

Studio 54 tema som invitation til fødselsdag; Den klassiske natklub i New York hvor de rige og berømte kom i slutningen af 70erne til starten af 80erne. Her blev der dyrket masser af stoffer og danset i glimmer i tøj. Det helt gældende til festen var dog, hvordan man så ud! Hvis du ikke var kendt, blev du ikke lukket ind med mindre du skilte dig ud fra mængden.

Derfor kan det være en del af invitationen, at der foreligger en speciel dresscode, for at din gæst må komme ind. Glimmer og glitter kan overstråle invitationen, og du kan finde en passende teksttype, der rammer 70erne disko tendenser.

Se evt. filmen ’Studio 54’ for mere inspiration. Som en del af festen skal der selvfølgelig indgå en disko kugle og musikken kan være fra den tid.

Nu er det bare at lægge hovedet i blød indtil du finder din rette invitation til fødselsdag, der vil blive husket længe ud i fremtiden! Kom derfor i gang i god tid, når du skal lave din invitation til fødselsdag, så du får alle overvejelserne med. Held og lykke!

Se flere ideer til temafester nedenfor:

Du skal have et hold og lykke med på vejen, når du går i gang med at designe en opfindsom invitation til fødselsdag.