Isbjørn drink – find tilbage til ungdommen med denne Isbjørn opskrift

Isbjørn drink – find tilbage til ungdommen med denne Isbjørn opskrift

Isbjørn opskrift. En Isbjørn bliver man aldrig rigtig for gammel til. Det er rart med et nostalgisk sus tilbage til dengang på provinsdiskoteket, hvor man bare slubrede denne lækre væske i sig.

Genopfrisk minderne med en Isbjørn opskrift.

Isbjørn opskrift – for dig der vil tilbage til 90’erne

Indrøm det bare – du drak dig også rigtig fuld i Isbjørn, de første mange gange du var på diskotek tilbage i 90’erne. Det var hysterisk sjovt at være med til – for alle, der nød denne drink, fik blå tunge.

En Isbjørn drink hører dog ikke kun 90’erne og diskoteker ude på landet til. Du kan også finde den på drinkskortet på rigtig mange større diskotekskæder og barer. Drinken har ligesom fået kultstatus på grund af, hvad den var engang.

Det er derfor lidt retro-agtigt smart, at servere en omgang Isbjørne for hele selskabet. Og så er det lige meget, om man er 20, 30 eller 40 år gamle.

Isbjørn opskrift – væk bjørnen til live igen

En Isbjørn består kun af ganske få ingredienser og er derfor meget nem at blande og servere på ingen tid. Du kan sørge for masser af grin og blå tunger, hvis du følger denne Isbjørn opskrift trin for trin. Husk endelig at sætte din bedste 90’er playliste på samtidig med arbejdet.

Ingredienser (til 1 person):

  • Isterninger
  • 4 cl. Vodka
  • En smule Bols Blue likør
  • Sprite

Sådan gør du:

  • Fyld dit valgte 90’er glas halvt op med isterninger.
  • Tilsæt vodka og Sprite.
  • Rør nu rundt.
  • Top drinken med blå likør og se 90’erne komme tilbage i levende live.
  • Pynt eventuelt med en skive citron og et sugerør.
  • Servér nu.

Mere Isbjørn lige her:

Husk at en Isbjørn nydes bedst iskold

Det er vel nærmest overflødigt at nævne, men en Isbjørn drink nydes naturligvis bedst polarkold. For at få drinken ekstra kold, kan du derfor lige smide glassene kort i fryseren, før det går løs med blandingen.

Det er i øvrigt helt op til dig, hvilken vodka, der skal anvendes. Du har måske en favorit. Sikkert er det, at det rigtig kommer til at smage af billig 90’er-fest, hvis du finder slavevodkaen til en 20’er frem fra gemmerne. Men det er måske alligevel værd at bruge en ekstra skilling på noget kvalitet, hvis da ikke dine gæster skal vågne op med en ond hovedpine i morgen.

Der er ikke frit valg med hensyn til hvilken sodavand du blander i. Det skal være en Sprite! Nok kan det minde om det samme, hvis du bruger en anden læskedrink – men det smager ikke som en rigtig Isbjørn. Derfor er det absolut et must at gå på jagt efter de eftertragtede Sprite-flasker.

Til konfirmationen eller børnefødselsdagen kan det jo også være sjovt at servere en Isbjørn – blot uden alkohol. I stedet for vodka kan du tilsætte grapejuice, danskvand eller blot ekstra Sprite – smag dig frem. Det er den blå tunge, der er det vigtige. Den sørger Bols Blue så fremragende for.

God fornøjelse med denne Isbjørn opskrift. Vi håber, du får vækket de glade stunder på 90’er-diskotekerne til live igen.