Jameson Ginger Lime opskrift – bland en simpel whisky drink

Jameson Ginger Lime opskrift – bland en simpel whisky drink

Hvis du er vild med whisky, findes der ikke nogen nemmere drink at blande end en Jameson Ginger Lime drink. Navnet siger faktisk næsten det hele. Du skal have fundet din gode gamle flaske Jameson frem fra gemmerne og nogle enkelte andre ingredienser at blande med.

Får du gæster, vil det være rart at kunne blande og servere drinks, som ikke kræver meget tid. Få styr på sagerne med denne Jameson Ginger Lime opskrift.

Jameson Ginger Lime drink – stå for en nem og hurtig drink med whisky

En god flaske Jameson whisky kan du få fat på næsten hvor som helst. Jameson er et irsk firma, som blev grundlagt helt tilbage i 1780. Formålet bag firmaet var, og er, simpelt – at producere en whisky af højeste kvalitet.

Jamesons motto er i øvrigt SIN METU, som er latin for UDEN FRYGT. Om du har noget at frygte, skal være usagt – men køber du dig en flaske whisky, fremstillet af Jameson, kan du byde venner og bekendte på en smagsoplevelse, der aldrig skuffer.

Med denne simple opskrift vil smagen af whisky ikke blive fortyndet unødigt af mange andre ingredienser.

Jameson Ginger Lime opskrift – nemmere bliver det ikke

Jameson whisky, Ginger beer eller Ginger ale, lime og is – så har du, hvad der skal til for at blande og servere denne lækre whisky-drink på ingen tid. Du kan passende byde på drinks med whisky, når vejret udenfor er til den kolde side – så er der lidt at stå imod med.

Får du gæster til en sommerfest, vil denne drink også kunne gøre det ud for en sommer-cocktail med dens indhold af lime.

Ingredienser (til 1 person):

  • 50 ml Jameson whiskey
  • Ginger ale eller Ginger beer
  • 1/2 Lime

Sådan gør du:

  • Fyld rigeligt med is i et glas.
  • Hæld nu whisky i.
  • Fyld glasset næsten helt op med Ginger beer eller Ginger ale.
  • Pres saften fra en halv limefrugt i.
  • Kom resten af limefrugten i drinken.
  • Servér nu.

Se også her:

Byd indenfor med delikate whisky-drinks

Whisky kan nydes på mange måder. Du kan selvfølgelig drikke dem som den fine rene vare i form af shots. Der findes dog også mange opskrifter på drinks og cocktails med whisky som den vigtigste ingrediens.

Drikken whisky stammer oprindeligt fra det skotske højland. Mange andre lande har dog taget produktionen til sig – du kan derfor rundt omkring i verden blive budt på lokale varianter af whisky.

Jameson er et flere hundrede år gammelt irsk foretagende og derfor ikke så langt fra den oprindelige skotske produktion. Hvis dit valg falder på Jameson, som din foretrukne variant, kan du derfor roligt kalde det for en autentisk whisky, når du serverer den for familie og venner.

Sent ud på aftenen, måske efter indtag af ikke kun én Jameson Ginger Lime drink, kan du finde whiskyen frem igen. Når trætheden indfinder sig, kan det forlænge festen, hvis du byder på Irish Coffee.

Her kombinerer du whiskyens karakteristiske smag med koffeinen fra kaffe. Det er en opkvikker, som kan få selv den søvnigste gæst lige til at blive hængende lidt længere.

Vi håber, dine gæster vil sætte pris på denne Jameson Ginger Lime opskrift.