Nu kommer Julemanden! Læs hvordan du møder ham her!

Nu kommer Julemanden! Læs hvordan du møder ham her!

Velkommen til min side om julemanden og hans forrygende trylleshow. Her fortæller jeg lidt om mit arbejde som julemand og min erfaring med børneunderholdning.

Mit navn er Henrik Bruhn og jeg lever af at være professionel komiker. Når jeg ikke optræder som komiker, er jeg så heldig, at jeg laver underholdning for børn ca. 150 gange om året, både som Troldmanden Filiokus og som tryllende julemand.

Jeg har optrådt for børn siden 1994 og har i de år gjort mig rigtig mange erfaringer med børn og hvad de kan lide. Julemanden er kendt og elsket af børn over hele verden. Han er derfor det oplagte valg til børneundeholdning i juletiden.

Julemanden og hans trylleshow er underholdning ud over det sædvanlige. Når I vælger mig som julemand får I:

  • En professionel komiker med 26 års erfaring, der forstår at levere varen
  • En julemand, der tager kegler hos børnene og trækker smilet frem hos de voksne 
  • Et show, der er specielt tilegnet børnene og inddrager dem på bedste vis
  • En julemand, der kan lidt udover det sædvanlige – nemlig at trylle
  • En, der forstår at ramme børnenes humor og får dem til at grine
  • Et show, der gør at børnene går derfra pavestolte, fordi de lærte at trylle lidt – og viste julemanden, hvordan det skulle gøres!
  • En julemand, der ikke bare uddeler slik, men faktisk kan trylle det frem sammen med børnene
  • En, der er klædt på til opgaven – ikke bare fysisk, men også mentalt

Danmarks sjoveste julemand

I 2003 vandt jeg Danmarksmesterskabet i Stand-up comedy, og jeg har levet som professionel komiker lige siden. Mine mange års erfaring har kun gjort min underholdning bedre, fordi jeg kan bruge mange af de samme komiske teknikker, når jeg er ude og underholde som julemand.

Her kan du klikke og se en artikel som Midtjyllands Avis skrev om mit job som Julemand:

Børn er et dejligt publikum

Børn er fantastiske at optræde for, da de er meget ligetil. De holder sig ikke tilbage, hvis der er noget de ikke kan lide.

Min store erfaring med at underholde børn har gjort mig endnu bedre som julemand. Den børneunderholdning, jeg laver i dag, er nemlig markant anderledes end den, jeg startede med.

Jeg har fundet ud af, at man ikke skal prøve at blære sig med noget over for børn, for så vender de sig mod dig.

De spilleregler og den etikette, der er almindelig blandt voksne, gælder slet ikke hos børn, så jeg lærte hurtigt at bruge omvendt psykologi i min børneunderholdning.

Hvem er julemanden egentlig – læs mere her!

Børnene hjælper julemanden med sine tricks

Efter mine første trylleshows fik jeg den idé, at jeg ville skabe et show med en karakter, der ikke er så god til at trylle selv – men som udmærket ved, at børn faktisk er ret gode til trylleri (også selvom de måske ikke selv er klar over det).

Julemanden kan en del tricks, men alting kikser for ham og til hans store frustration må børnene redde ham gang på gang. Denne model virker formidabelt og gør, at børnene går derfra med en ”sej” følelse indeni.

I videoen øverst på siden kan du se et lille uddrag af julemandens besøg i en børnehave. Har I lyst til et uforglemmeligt besøg af en julemand med underholdning i særklasse, så ring nu på 70 22 01 44 for at få et uforpligtende tilbud.

Er du nysgerrig for mere information om historien bag julemanden så kan du klikke dig videre her:

Du kan kontakte mig via:

Telefon/SMS 22 82 40 85

Du kan sende mig en e-mail

Her kan du se en meget gammel video, af en af de allerførste Julemandsforestillinger jeg lavede: