Konfirmationsfest - vi har mange års erfaring som konfirmationsarrangører

Gode råd til konfirmationsfesten

Konfirmations- eller Nonfirmationsfest

Det er stort, når ens søn eller datter skal konfirmeres eller nonfirmeres. Uanset, hvilken en af delene det er, så er det en betydningsfuld og symbolsk dag. Nemlig dagen, hvor den unge træder tættere på de voksnes rækker og ind i ungdommen.

Det kan være, at din kommende konfirmand har en hel klar mening om, hvor og hvordan festen skal forløbe, og så er det jo bare, at gå i gang med alle bookinger og de festlige detaljer.

Reservationer og bookinger

Hvis der er et bestemt sted i gerne vil holde festen, så skal i reservere lokaliteten lige så snart sognegården offentligøre konfirmationsdatoen. Det sker typisk 2 år før datoen, så hold øje på skolens intranet eller i sognebladet fra April måned, hvor de vil annoncere, hvilken dag offentliggørelsen finder sted.

Et godt råd er, at booke festlokalet lige så snart du har set konfirmationsdatoen, da der er mange om buddet. Særligt, hvis stedet er populært og eftertragtet.

De følgende par måneder er det en god ide, at få booket eventuel underholdning og musiske indslag, så du med ro i sindet kan tænke på menuen, op pyntningen, borddækningen og gæstelisten.

Vil du gerne fralægge dig alle reservationer og bookinger, så send ”aben” videre til os. Vi gør det gladelig!

Ideer til en fantastisk teenagefest

Er du og den kommende konfirmand lidt på bar bund omkring rammen for festen, så får du her nogle rigtig gode ideer:

  • Bestem dig for 2-3 gennemgående farver, der vil give en sammenhæng mellem invitationerne, borddækningen, pynten og takkekortene. Det kan for drengenes vedkommende være farverne blå, grøn, gul og for pigernes lilla, hvid og perlemor.
  • Er konfirmanden for eksempel fuldstændig vild med fodbold, online gaming, ridning eller diskodans, så lad rammen for festen være inspireret deraf. Forstil dig lige, hvor fedt det vil være, at komme ind til en fest, hvor gulvet var belagt med kunstgræs og blomsterdekorationerne var lavet i fodboldstøvler. Eller et lokale med disko kugler, jukeboks og LED dansegulv.
  • Hold den personlige konfirmation, hvor alt fra invitationerne og til takkekortene er billeder af konfirmandens rejse indtil nu. På en storskærm kunne der køre tusindvis af minderige billeder og sammenklippede videoer af ham eller hende, og de oplevelser de har haft med familie og venner.

Festen kan blive lige præcis som du gerne vil have den. Vi, som professionelle festarrangører kan klare hele affæren for dig og konfirmanden. Det kræver blot et par svar på nogle spørgsmål og så er vi i gang.

Er der nogle bestemte og specifikke ting du ønsker hjælp til, så klarer vi også den. Du bestemmer og du ved altid bedst.

Lad os tale om festens forløb over telefonen eller en kop kaffe!