Konfirmationsgaver - her er de mest ønskede fem gaver til konfirmation

Konfirmationsgaver – her er de mest ønskede fem gaver til konfirmation

Endnu en omgang konfirmationer står for døren – om kort tid er en lang række unge mennesker dermed trådt ind i de voksnes rækker. Det skal naturligvis fejres med fest, sjov og ikke mindst konfirmationsgaver.

Men hvad skal man give konfirmanden – hvilken gaver til konfirmation hitter hos de unge i dag?

Det er helt sikkert ikke de samme ting, som du ønskede dig i sin tid! Måske har du fået en lang liste med konfirmationsgaver som konfirmanden ønsker sig. Måske er der kun få – så hvad skal du finde på at give konfirmanden?

Vi har samlet en liste med fem af de ting, unge mennesker oftest skriver på deres ønskeseddel. Forhåbentlig kan det være en hjælp i din søgen efter den rette gave til den, du har kær.

Konfirmationsgaver – gaver til konfirmation der vil sprede glæde

1. Penge

Uanset hvor kedeligt det lyder, så er penge det, der står øverst på de fleste konfirmanders ønskeseddel. Og det er ganske enkelt fordi mange af de konfirmationsgaver, som unge mennesker ellers ønsker sig, har tendens til at være lidt dyre.

Med penge på ønskesedlen kan alle være med, og i sidste ende kan konfirmanden måske få råd til at købe lige præcis dét, han eller hun ønsker sig allermest. Penge er derfor det nemme og simple valg i forhold til gaver til konfirmation.

2. iPhone og iPad

En tak længere nede på listen ligger iPhones og iPads – og sandsynligvis også MacBooks. Apple er blevet et populært brand blandt både unge og gamle, og det er svært at få råd til som teenager.

Telefonen er som oftest højest på listen, men mangt en konfirmand vil også blive glad for en lækker iPad eller for en ny computer.

3. Ur

En af de mere overkommelige gaver til konfirmation på de unges ønskeseddel er ure. Og her er det måske en idé, hvis du tjekker op på, hvilke brands der er populære netop nu.

Mærker, der næsten altid er et hit, er Daniel Wellington (til både piger og drenge), DKNY (til piger) eller Apples iWatch (mest til drenge).

4. Kamera

På trods af, at de fleste mobiltelefoner i dag har et udmærket kamera, så er der flere og flere unge, der ønsker sig rigtigt fotoudstyr. Spejlreflekskameraet er blevet populært de seneste år, og her vil mange unge mennesker sætte pris på et kamera fra et af de gængse mærker som Nikon eller Canon.

Et alternativ i denne kategori er at købe et polaroid-kamera. Et unikt kamera til øjeblikkelige billeder idet fotografiet automatisk printes ud, når billedet er taget. På den måde risikerer du ikke at de mange billeder, konfirmanden tager, ender med at ligge på en computer.

5. Fladskærms-TV

De fleste unge mennesker ser rigtig meget fjernsyn, og derfor er et nyt fjernsyn også at finde på listen over konfirmandernes mest populære gaveønsker.

Du kan finde fjernsyn i mange forskellige formater, størrelser og kvaliteter, og det nemmeste er at henvende sig ved en forhandler, der kan fortælle, hvad der hitter netop nu.

Det er stadig tanken, der tæller

Når du jagter den perfekte konfirmationsgave, skal du huske, at det stadig er tanken der tæller – og ikke mindst at alle unge mennesker ikke kan skæres over en kam.

Lyt til din mavefornemmelse, spørg ind til specifikke ønsker og køb lige præcis den ting, du tror, konfirmanden vil blive mest glad for fra netop dig.

Det er langt fra sikkert, at du skal gå efter det, som alle andre ønsker sig. Du kan være med til at sørge for en uforglemmelig dag, hvis du overrasker med dine valg af konfirmationsgaver.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når jagten på de ultimative konfirmationsgaver går ind.