Lav dine konfirmationsindbydelser digitalt

Lav dine konfirmationsindbydelser digitalt

 

Når barnet skal konfirmeres, er der mange forberedelser at tænke på. En af de mange “to do” opgaver, som nok i virkeligheden er den første af alle, er udformningen og forsendelsen af de mange konfirmationsindbydelser.

Er du bare lidt god til at bruge en computer, kan du hurtigt, nemt og gratis udforme dine invitationer online. Har du alle dine gæster på din mail-liste, så kan du også sende indbydelserne gratis per email eller via facebook.

Lav digitale konfirmationsindbydelser

På internettet er der mange forskellige programmer, du kan bruge til dine konfirmationsindbydelser.

Smilebox er en af de hjemmesider, hvor du downloader programmet, vælger en skabelon, skriver invitationen, sætter billeder ind af konfirmanden og gemmer projektet. Dernæst vedhæfter du dine færdige konfirmationsindbydelser i en email og sender til alle gæsterne. Du kan også sende den via facebook. Det eneste du skal bruge er gode billeder af konfirmanden og så ellers din kreative sans.

Lav fremragende invitationer med Smilebox

Konfirmationsindbydelser – invitation online

Du kan også vælge at lade dine konfirmationsindbydelser forblive online. Du laver simpelthen din egen hjemmeside på 123hjemmeside. Den guider dig igennem det hele, og på blot 5 minutter er du i gang.

På din nye hjemmeside kan du skrive indbydelsen. På siden er der en funktion, hvor du skriver en email på alle dine gæster, så de modtager et hint om indbydelsen på din hjemmeside. Den forbliver online, indtil du sletter den igen. På hjemmesiden kan konfirmanden også skrive sin ønskeliste. Dejligt nemt og gratis de første 30 dage.

Se hvordan man gør

Konfirmationsindbydelser – få invitationen lavet online

På hjemmesiden optimalprint kan du vælge mellem forskellige designs på invitationer. Du kan sætte billeder ind og skrive en rammende tekst. Når du er tilfreds med dit kort, sender du ordren afsted og nogle dage senere ankommer alle dine konfirmationsindbydelser hjem til dig.

Det er meget enkelt, og du slipper for en masse klippe/klistre-arbejde. Det eneste du skal gøre efterfølgende er at skrive adresser på og sende dem afsted til gæsterne.

Konfirmations indbydelser skabelon gratis

En ganske gratis skabelon til konfirmationsindbydelser er i den grad også værd at gå på jagt efter. Du slipper dermed for en masse tidskrævende arbejde. Der er jo nok at tage sig til, når der er en konfirmation lige rundt om hjørnet.

Find en guide og en gratis skabelon her. 

Hjemmelavede indbydelser konfirmation

Der er absolut gode point at hente for originalitet, hvis du laver dine indbydelser til konfirmation selv. Det er altid godt med lidt indspiration, før du tager fat på arbejdet.

Få gode idéer her.

Indbydelse til nonkonfirmation

De unge mennesker, som har truffet et valg om ikke at blive konfirmeret, skal da ikke snydes for en fest. Man fejrer jo først og fremmest overgange fra barn til voksen og hvilken bedre markering end at tage en stor beslutning allerede.

Find en indbydelse til nonfirmation her.

Nu har du fået konkret rådgivning til, hvordan du laver dine konfirmationsindbydelser digitalt. Læs meget mere om alt vedrørende konfirmation her på siden. Læs fx om bordpynt her.