Kostumer til kvinder - find dem her

Kostumer til kvinder – find dem her

Kostumer til kvinder. I en dagligdag, hvor de fleste kvinder har mange roller/funktioner og gøremål som indkøb, pasning af børn, rengøring, tøjvask og madlavning, kan det være rart at få lov at smide tøjlerne, skeje ud og påtage sig en rolle for en tid, for at slippe tankerne om indkøbslister, og bagning til det næste klassearrangement.

Der ligger noget psykologisk tilfredsstillende i at få lov at påtage sig en rolle, som en anden end den man er for en aften, og der findes masser af sjove, søde, frække og yndige kostumer til kvinder. Så det er bare at vælge, hvilken rolle du vil spille.

Kostumer til kvinder til enhver anledning

Kostume til temafest

Temafester er blevet mere og mere populære. Blandt andet har tyroler-fester/oktoberfest vundet indpas i mange danskeres hjerter.

Du kan læse mere om og finde inspiration til din næste tyrolerfest i vores artikel Tyroler Kostumer, hvor du blandt andet kan se, hvor du kan køber kostumer til kvinder, men også kan se en liste over steder, der lejer tyroler kostumer ud. Se desuden hvordan du bliver klar til til 80er temafest med vores guide 80er udklædning.

Fastelavnskostume

Fastelavn er ligesom karneval mere forbeholdt de sjove, skøre og farverige kostumer, og skal du til fastelavnsfest i børnehaven, skal du som voksen kvinde nok heller ikke møde op som fræk stuepige.

Det kan man gøre, hvis der er tale om en fastelavnsfest, udelukkende for voksne, med netop det tema. Til børnenes fastelavnsfest handler det om et være barn igen. Fjollet, sød, skør og farverig. Find derfor inspiration i børnenes univers, når du skal vælge fastelavnskostume.

Se mere i vores artikel Find Holger Kostume som absolut også godt kan være sjovt og skørt til kvinder. Vil du læse mere om udklædning til fastelavn, kan du se mere i vores artikel om  fastelavnskostumer.

Kostume til Halloween – kostumer til kvinder

Halloween er en hyldest til de døde, og derfor er temaet også mere makabert og dystert, og det er her du kan få lov at gå all in på at skræmme livet af alle du kender.

Find inspiration her:

Det frække kostume – kostumer til kvinder

Stuepigen; I mange generationer har rollespil, som i hieraki, været en god scene, at lade lysterne få frit spil. Stuepigen er den underdanige tjener, og er et af de mest populære kostumer til kvinder.

Sygeplejersken er ofte portrætteret i små kjoler, med et lille forklæde på og uskyldig makeup. Hun har måske en lille fjerkost og et par højhælede sko på, for at understrege sin agenda.

Cheerleaderen; For at leve sig ind i rollen som energisk heppekorsleder, er din fysik også i centrum. For at komme i den rette stemning, er det afgørende om du rent faktisk også passer til rollen. Cheerleaderen holder sig ikke tilbage for et lille frækt show.

En kort sporty top tilsat en lille struttende nederdel, knælange tennisstrømper, samt sportssko. Pon pon’er kan erhverves billigt i fætter BR eller du kan lave dem selv. Hvis du kan lave rottehaler er dette klart at foretrække. Lipgloss på læberne er også en god ide og makeuppen skal i det hele taget blot være uskyldig og let.

Sygeplejerske; Hun er både omsorgsfuld, hjælpsom og fræk. Hun er iført hvid kittel, nylonstrømper eller knæstrømper eller hofteholder, god push up bh, højhælede sko eller støvler. Håret sat op, stetoskop om halsen og et par sprøjter i lommen. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Kanin/bunny; Den meget frække kanin kendt fra Playboy med sorte nylon/netstrømper, hotpants, meget lårkort nederdel eller en kort kjole. Du kan også bruge en sort bodystocking udenover nylon/netstrømperne. Påsæt en lille hvid hale på numsen og kaninører i håret. Tegn knurhår i ansigtet, læg smokey eyes og tag rød læbestift på. Husk de sorte høje hæle.

Djævel; Hun er en farlig en, men har også frække undertoner. Du har samme udstyr på som kaninen, men i stedet har du en rød hale, røde spidse øre og en djævle stav i hånden. Du har smokey eyes, rød læbestift og kinderødt på. Køb dit djævlesæt her!

Engel; Den rene og uskyldige engel er iført en hvid knælang kjole, har englevinger på ryggen og en glorie i håret. Hun har hudfarvede nylonstrømper på og hvide højhælede sko. Du skal ligge en let makeup med mascara, lys øjenskygge, lidt kinderødt og en lipgloss.

Måske er det også passende med nogle selskabslege for voksne, når du er trukket i sygeplejerkostumet? Find meget mere festlig inspiration her på siden.