Kung Fu opskrift. På en varm sommerdag er en Kung Fu stadig en is, som kan få mundvandet til at løbe. Hvad med om du udnytter succesen og lærer at blande den?
Det er ikke særlig svært og du vil modtage masser af ros og smiger fra dine gæster, når du byder på sådan en lækkerbisken.
Få et velplaceret karatespark med en iskold Kung Fu drink
Faktisk blev Kung Fu isen en meget kort periode taget ud af sortimentet i 1998. Det medførte en sand storm af klager til Frisko, som er firmaet bag Kung Fu.
P3 lancerede endda en kampagne, der havde til formål at bringe denne klassiker tilbage til folket. Missionen lykkedes – efter at protesterne havde varet i 8 uger, lovede Frisko at relancere Kung Fu isen året efter. Kung Fu drinken behøver du aldrig undvære bare en enkelt dag – du kan nemlig stå for at blande den selv.
Det er varme sommerdage i flydende form. Karakteristisk i smagen – nu også med procenter i.
Opskriften – følg den trin for trin og bliv aftenens stormester
En Kung Fu drink indeholder ikke særligt mange ingredienser. Måske har du ovenikøbet flere af dem stående hjemme i skabet allerede. Det er selvfølgelig også på sin plads at eksperimentere for at ramme din egen personlige favoritblanding.
Ingredienser (til 1 person):
- Rigeligt med isterninger
- 2 cl Pisang Ambon
- 2 cl Jägermeister
- Cola
Sådan gør du:
- Du kommer Pisang Ambon, Jägermeister og isterninger i et long drink-glas og fylder op med cola. Så har du en drink, der er klar til servering.
Hvad med en Kung Fu-energidrik også:
Sådan kan du også blande en Kung Fu drink
Du kan variere din drink ved at anvende appelsinjuice i stedet for Pisang Ambon. Kendere mener, at det får drinken til at smage mere i retning af den gamle Kung Fu is. Det vil også minimere indholdet af alkohol, hvis du synes, Jägermeister er nok i sig selv.
Pas i øvrigt på med doseringen af Jägermeister – det kan hurtigt kamme over, da denne spiritus har en meget karakteristisk smag.
Hvis du slet ikke er til Jägermeister, kan du erstatte den med Pernod. Pernod har en lakridssmag, der ikke vil stå dårligt som et supplement til en Kung Fu drink. Bland en anelse mindre Pernod i end Jägermeister, da Pernod indeholder en højere alkoholprocent.
Du kan sagtens servere din drink som velkomstdrinks. De er nemme at blande og det vil derfor ikke kræve oceaner af tid at rette en flok af dem an – lige til at hælde i sig, når det går løs med hygge og fest.
Anvend i øvrigt gerne longdrink-glas, da de vil sikre den perfekte afkøling. Til varme sommerdage kan du tilmed bruge et lille trick, som vil forbedre mange forskellige drinks. Hvis der er plads i fryseren, kan du lige give dine glas lidt tid dernede. Så er der garanti for afkøling og nydelse til den helt store guldmedalje.
Vi håber, du vil få masser af glæde ved at finde denne opskrift frem igen og igen.