Mojito opskrift – byd på en lækker og velsmagende Mojito drink

Mojito opskrift – byd på en lækker og velsmagende Mojito drink

Mojito opskrift. En Mojito drink kan du servere til mange festlige lejligheder. Du kan eksempelvis bruge den som velkomstdrink, når du rigtig skal forkæle familie eller venner.

Du kan allerede nu øve dig i ro og mag med denne Mojito opskrift.

Byd på en forfriskende Mojito drink ved festlige lejligheder

De er blevet ret populære, de der Mojitos indenfor de senere år. Før i tiden var det kun noget, man blev serveret sydpå. Nu fås de på enhver bar med respekt for sig selv.

Hvis du har en bartender i maven, kan du allerede nu begynde at forberede dig på at servere mojitos, næste gang du byder gæster indenfor til fest, farver eller bare hygge. En Mojito er groft sagt altid rar og bekvem at få stukket i hænderne.

Blandingen mellem noget sødt og stærk alkohol er utrolig godt ramt. Vi guider dig her på bedste vis igennem at få blandet nogle lækre Mojitos.

Mojito opskrift – blander det søde og det stærke

Der skal ikke mange ingredienser i en Mojito drink. Derfor bør du sørge for at det er top lækre produkter, du blander i. Gå på jagt efter en rom, perfekt egnet til en Mojito, der får lige præcis dine tænder til at løbe i vand.

Ingredienser (til 1 person):

  • 4 limebåde
  • 1 tsk. rørsukker
  • 4-6 mynteblade
  • Isterninger
  • 6 cl lys rom
  • Danskvand

Sådan gør du:

  • Fyld limebåde, mynteblade og sukker i et cocktailglas, og rør derefter det hele godt sammen. Brug eventuelt en morter, så saften fra lime og mynteblade blander sig i drinken på bedste vis.
  • Fyld glasset med knust is, og tilsæt så rom.
  • Rør rundt i glasset, og fyld op med danskvand.
  • Nyd din Mojito.

Et andet bud på den perfekte Mojito:

Historien bag en Mojito drink

Imens du står og omhyggeligt blander en stribe Mojitos til dine gæster, kan du passende byde på en historietime imens. Der er faktisk en del at fortælle, når det kommer til denne drink.

For at finde frem til Mojitoens oprindelse skal vi tilbage til Cubas hovedstad, Havanna i det 16. århundrede. Sorte slaver skulle have opfundet den første udgave af drinken, som vi i dag nyder i stor stil. Dog fandtes egentlig rom ikke blandt dem – i stedet anvendte de en anden og billigere alkohol. Det var med at få meget ud af lidt, og det skulle have gjort, at de første Mojitos så dagens lys.

Vil man ikke give slaverne æren for opfindelsen, kan man i stedet fortælle en anden udlægning. Den går på, at en opdagelsesrejsende på vej hjem til Europa, kun havde få ingredienser til rådighed på sit skib. Dem brugte han dog på bedste vis til at forme en drink, som i eftertiden blev umådeligt populær over hele verden.

Lige meget hvilken historie du tror mest på, skal du ikke snyde dine gæster for rigtigt at give den som drinksmeister med styr på alle detaljer, når du blander dem en super delikat Mojito drink.

Vi håber, denne Mojito opskrift vil bidrage til en festlig stemning næste gang du holder fest. Snart er du en bartender i topklasse.