Negroni opskrift – overrask dine gæster med en indbydende Negroni drink

Negroni opskrift – overrask dine gæster med en indbydende Negroni drink

Negroni opskrift. En Negroni drink er både en smagfuld og visuel nydelse. Serverer du den i de rette glas, vil den pynte ved mange lejligheder. Særligt som aperitif eller velkomstdrink, fungerer den optimalt.

Lær at blande en stribe selv med denne Negroni opskrift.

Negroni drink – endnu en sydlandsk klassiker

Campari, gin og vermouth – sådan kan du remse hovedingredienserne i denne delikate drink op. Ligesom en Aperol Spritz vil en Negroni stå godt til servering under åben himmel – måske til din næste havefest.

Drinken står højt på mange bartenderes egen personlige hitliste over foretrukne drinks. Det gør den ikke uden grund. Det er måske ikke en så bredt favnende drink som visse andre, men der skal også være noget for kendere.

Når du først én gang har ramt et blandingsforhold, der går rent ind, vil du servere mange flere Negroni drinks for dine gæster i fremtiden.

Negroni opskrift – så let kan det gøres

En Negroni drink blander sødmen fra Vermouth med bitterheden fra Campari. Det er på den måde en drink, der strækker sig i flere retninger. Vi er sikre på, at den også vil falde i god jord hos dig og dine kære, når du har fulgt denne opskrift skridt for skridt. Italienerne elsker en Negroni drink – det vil du også hurtigt komme til at gøre.

Ingredienser (til 1 person):

  • 2,5 cl Campari
  • 2,5 cl gin – dit eget personlige favoritmærke
  • 2,5 cl rød Vermouth
  • Isterninger

Sådan gør du:

  • Anvend rigeligt med is og tilføj derefter gin.
  • Nu er det tid til at blande rød Vermouth i og derefter Campari.
  • Rør godt rundt og så er dén lækre Negroni serveret.

Se også denne skønne video:

Tips og tricks til din Negroni drink

Hvis du ikke har en rød Vermouth stående – men derimod en hvid – så går det ikke an at blande denne i. Du bør anvende en rød Vermouth, da den er sødere end den hvide. Du vil ikke opnå nær det samme spil mellem det søde og bitre, hvis du bruger hvid Vermouth. Drinken vil i øvrigt heller ikke få den samme flotte visuelle effekt, og det har også en del at sige.

Hvis du synes, at det er en lige lovlig stærk drink, kan du erstatte gin med danskvand. Så er det ikke længere en Negroni drink, men derimod en Americano.

Du kan også bytte gin ud med vodka, for at få en russisk variant af Negroni. Den hedder passende nok Negroski. Eller hvad med whisky i stedet for gin og dermed en Boulevardier. Måske endda med tequila for at kunne byde på en Tegroni?Mulighederne er mange – prøv dig frem for at finde din egen yndling.

En Negroni drink har efter sigende cirka 100 års tid på bagen. Den skulle i sin tid være blevet opfundet i Firenze i Italien. General Pascal Negroni bad en dag sin stambartender om en lidt stærkere udgave af hans yndlingsdrink Americano. Bartenderen byttede da danskvand ud med gin og dermed var Negroni drinken født.

Du kan nu også byde på denne smagfulde drink til enhver passende lejlighed ved hjælp af denne Negroni opskrift.