Piña Colada opskrift – lær at blande en Piña Colada drink

Piña Colada opskrift – lær at blande en Piña Colada drink

Nationaldrikken fra Puerto Rico er en Piña Colada drink. Du skal da også kunne servere den til alle slags lejligheder i det danske land – så her få du en Piña Colada opskrift.

Læs med og mærk allerede den sydlandske stemning brede sig.

Servér en Piña Colada drink når der skal skrues op for varmen

Vi ved det jo alt for godt – det er ikke særligt ofte, det danske vejr indbyder til eksotiske drinks som en Piña Colada. Det skal dog ikke afholde dig fra at få masser af glæde ud af denne sommerlige drink.

Det kan jo være I kommer i tanker om søde sommerminder, når I lader væsken glide ned. Selve navnet Piña Colada betyder ganske simpelt noget i retning af presset ananas og refererer naturligvis til den ananasjuice, som er en fast bestanddel.

Det er ikke hver dag, man bliver budt på drinks med kokosmælk, så det vil helt sikkert være et hit, hvis du finder denne Piña Colada opskrift frem ved næste festlige lejlighed.

Piña Colada opskrift – sådan gør du trin for trin

Drinken blev efter sigende opfundet af en herre ved navn Ramon Perez, som brugte 3 måneder af sit liv på at få den helt rette smag af Piña Colada ned i et glas. Det var en god disposition, for drinken er en evig klassiker på alle barer med det rette udvalg på plads.

Ingredienser (til 1 person):

 • 8 cl ananasjuice
 • 4 cl kokosmælk
 • 4 cl Malibu
 • Isterninger
 • Eventuelt lidt fløde for en mere cremet konsistens

Sådan gør du:

 • Anvend en shaker eller blender.
 • Ryst eller blend til konsistensen er ensartet og ser blød ud.
 • Hæld drinken i et cocktailglas.
 • Pynt med farvestrålende sugerør og cocktailpinde med ananasstykker.
 • Det gør heller ikke noget med drinkparaplyer.
 • Servér nu en festlig Piña Colada.

Tjek også denne video ud:

Piña Colada til fest eller bare indendørs efterårshygge

Hvis du synes, det er alt for sjældent, man nyder sydlandske cocktails herhjemme, kan du jo designe dine egne drinkskort til næste gang, du byder indenfor til fest. Dine gæster kan herefter forsyne sig med drinks til enhver smag.

Det kan også være, man kan skrive sig på en liste over gæstebartendere i løbet af aftenen. Så kan det nok være, der går sport i at brillere med sprutflaskerne.

Vidste du i øvrigt, at der i filmen The Godfather II bliver budt på Piña Coladas. Det er dog en lidt forfejlet tidsreference, da filmen skal forestille at finde sted i 1956 – Piña Colada drinken fik først sit navn i 60’erne.

Imens du blander denne drink, kan du passende sætte ”Escape (The Piña Colada Song)” med Rupert Holmes på anlægget. Så kan det nok være, at stemningen bliver varm med det samme. I kan også lytte til Garth Brooks med ”Two Piña Coladas”.

Måske du vil sætte lidt kulør på en kedelig søndag eftermiddag. Find da denne Piña Colada opskrift frem og mærk hvordan humøret straks bliver bedre.

Vi håber, du får blandet en velsmagende Piña Colada drink. Find mange andre drinksopskrifter til hver en lejlighed her på siden.