En romantisk aften kan være mange ting - læs om dem her

En romantisk aften kan være mange ting – læs om dem her

 

Vi ved alle at, det er de små ting i hverdagen der tæller, men du kender sikkert det der med, at ende i en rutine; I kommer hjem, kæresten sidder foran computeren eller fjernsynet, der laves mad som I spiser mens I ser tv og derefter smider I jer i sofaen.

I er begge helt færdige efter en hård arbejdsdag. Der bliver I indtil dagen er omme, og det er blevet sengetid. Har I børn bliver dagen endnu hårdere, da de skal i bad, puttes og der skal smøres madpakker.

Det lyder ikke helt som en romantisk aften, vel …

Ville det ikke være fedt at bryde ud af den daglige trummerum og for en gang skyld få en romantisk aften på en helt almindelig hverdag?

Her er en liste med småting, som du og din kæreste kan gøre i hverdagen, og som ikke kræver den helt store planlægning.

Der skulle jo gerne være plads til flere romantiske aftener i hverdagen.

4 minutter til et hej

Flere undersøgelser fra parterapeuter viser, at det vigtigste tidspunkt på dagen, er det tidspunkt, hvor du kommer hjem. Brug de første fire minutter, efter enten du eller din kæreste er kommet hjem, til at sige hej til hinanden på en god måde.

Den, der er hjemme, skal få den anden til at føle sig velkommen:

  • Giv et kys og et godt, langt kram
  • Vis din kæreste, du er glad for at han/hun er hjemme
  • Fortæl om jeres dag, og giv jer tid til at høre på hinanden

Vejen til en mands hjerte:

Et godt gammelt ordsprog siger, at vejen til mandens hjerte går gennem hans mave – altså skal du i gang med at kokkerere. Samtidig kan en lækker middag også være vejen til lidt ekstra kærtegn.

Sørg for din mand er mæt og tilfreds efter en god middag – tænd et par stearinlys og brug dem som den eneste lyskilde. På den måde kan I sende hinanden frække blikke i flammens skær.

Her er der også mange gode idéer til en romantisk aften!

Lidt til fantasien:

Sexet undertøj er et sikkert hit. Overrask ham ved at klæde om, mens han ser TV, og kom ind i stuen i noget lækker lingeri.

Tv’et bliver helt sikkert ganske uinteressant. Dog virker dette ikke altid, hvis der er landskamp eller Champions League.

Tag på date:

Ring til din kæreste og sig til ham, at han skal møde dig inde i byen. Det kan være på en bar, en cafe eller måske endda på et hotelværelse.

Brug hele aftenen på at være sammen – bare du og ham. I vil have flere timer sammen uden at blive forstyrret af TV’et, computeren eller telefoner, der ringer. På denne måde kan man skabe romantiske aftener i en stresset hverdag.

Hvis du er den kreative type, kan du lave en skattejagt, hvor kæresten skal prøve at finde dig.

TV games:

Ser I meget tv sammen, så er her en leg, der gør det meget sjovere at sidde foran kassen. Vælg et ord – enten på dansk eller engelsk – afhængig af hvilket sprog, der bliver talt i de programmer, I ser.

Ordet skal være et, der bliver sagt ofte. Hver gang ordet bliver brugt i et af programmerne, skal I kysse hinanden. Inden I ser jer om, vil I have glemt alt om TV’et, og koncentrerer jer om noget ganske andet.

Pir ham med massage:

Du ved det sikkert allerede – altså at din kæreste elsker at få massage.

Det kan være temmelig hårdt og anstrengende at give en stor omgang kropsmassage, men derfor bør du stadig kaste dig ud i det i ny og næ, for at gøre din kæreste glad.

Sørg for at massagen foregår i et opvarmet rum og brug en lækker olie. Dryp små dråber olie på hans ryg – det er meget pirrende, når de små glatte dråber rammer huden.

En romantisk aften kan sagtens bestå af noget så elementært som massage. At røre ved hinandens hud pirrer sanserne, og får jer tættere på hinanden.

OBS

Har I børn, så få dem passet ude et sted, en aften om ugen eller hver 14. dag, hvor I har tid til hinanden.

I kan også putte dem tidligt en aften om ugen. Dette giver jer tid til at fordybe jer i hinanden og skabe en romantisk aften. Den, som putter børnene kan for eksempel have krav på at blive forkælet af den anden.

Find mange flere gode tips og tricks her på siden!