Romantisk miniferie - nyd den sammen med din udkårne

Romantisk miniferie – nyd den sammen med din udkårne

Med en romantisk miniferie, kan I få pustet nyt liv i kærligheden, og bare nyde hinanden. Nyd en forlænget weekend sammen og kom væk fra den stressende hverdag. 

Find eventuelt en weekend med helligdage, hvor der er tid til at nyde en ekstra fridag sammen. Dette kan være i påsken, Store Bededag, Kristi Himmelfartsferien eller i pinsen.

Storbyferie – Reykjavik?

Inviter din kæreste med til en charmerende storby; Rom, Paris, Barcelona eller hvad med Reykjavik?

Det er måske ikke lige den første by, du kommer i tanke om, når det handler om romantik, men Island har det, der skal til for at danne ramme om en romantisk ferie.

Du kan for eksempel tage din kæreste med udenfor ved midnatstid, hvor I sammen kan nyde synet af det smukke nordlys, eller få jer en oplevelse for livet ved at tage en tur ud på vandet. Her vrimler det nemlig med hvaler i farvandet omkring Reykjavik.

Og så er der selvfølgelig hestene.

Tag en heldagstur på hesteryg i den rå og fascinerende islandske natur. I skal selvfølgelig også have jer en ægte varmtvandsoplevelse. Tæt på Reykjavik finder du området Geysier, hvor de varme gejsere springer med få minutters mellemrum.

Er du og din kæreste ikke så meget til natur, og hellere vil opleve en by med masser af liv, mennesker, shopping, og hvor I kan føle byens puls, så er Berlin det nye in-sted i Europa.

Byens kulturliv sprudler, og I vil ikke komme til at kede jer. Tag fx i Statsoperaen eller på en romantisk bådtur.

Huskeliste til storbyferien

  • En cityguide med kort – måske en parlør
  • Gode sko til vandreture i byen
  • Pænt tøj til teateraftener eller restaurantbesøg

Spaferie – Tjekkiet?

Tag din kæreste med på en dejlig wellness-ferie.

I kan for eksempel tage til Karlsbad i Tjekkiet; en lille romantisk postkortby, der er omgivet af skov og bjerge. Byen er kendt for sine 60 varme kilder, som ligger udenfor byen.

Destinationer, både i Tyskland, Italien og mange østeuropæiske lande, er også berømte for deres spa-faciliteter. Nogle af priserne er uden behandlinger, men de er meget overkommelige, og så kan du sammensætte dit eget wellness-program.

Huskeliste til spa-rejsen

  • Badetøj
  • Afslappet tøj
  • Slippers
  • Gode sko til lange gåture

Solferie

Tag til varmere himmelstrøg og nyd hinandens selskab i solen. Humøret får et pift opad under solens varme stråler. Ifølge Forbes Travel findes en af verdens lækreste strande i Frankrig. Biarritz er en smuk by ved Biscayen i det sydøstlige Frankrig.

I byen ligger et palads fra 1854, som Napoleon III’s kone Eugena byggede og som har gjort området til et feriested af royal kaliber. Der er gyldent sand, skrækindjagende klipper og et lystigt natteliv.

Grækerne ved en ting eller to om kærlighed – eros – og med 3000 græske øer i det Ægæiske Hav burde det være muligt at komme væk og finde lidt ro – bare jer to. Grækenland er billigt at komme til, og I kan finde et hotel eller et bed and breakfast til rimelige penge.

Tjek også denne artikel ud!

Huskeliste til bade/solferie

  • Solcreme og aftersun
  • Badetøj
  • Badesandaler

Nu skulle rammerne være lagt for en romantisk miniferie, og det er blot op til jer at pege ud, hvor der er tid og plads til jer.

Vær ude i god tid, og få booket de ting, der skal bookes. Så er der kun tilbage at nyde hinanden og få det bedste ud af en tiltrængt romantisk miniferie, så kærligheden kan blomstre i fuld flor!

En romantisk miniferie kan være mange ting, og det kommer helt an på, hvad jeres præferencer er. Det kan være, I er de sporty typer eller bare livsnydere med stort L.

Find meget mere inspiration her på siden.