Find romantiske gaver til din kæreste her

Find romantiske gaver til din kæreste her

Hvem elsker ikke at forkæle sin kæreste med romantiske gaver? Og hvem elsker ikke at blive forkælet af sin kæreste. Her kan du finde ideer til romantiske gaver til både ham og til hende. 

Der kan være mange muligheder, når det handler om romantiske gaver. Her kommer nogle klassiske samt overraskende bud på romantiske gaver

Døb en stjerne i det fjerne

Har du altid drømt om at forære din kæreste noget helt usædvanligt og enestående – men som samtidigt ikke må koste en bondegård?

Så har du nu muligheden for at overraske hende med en romantisk gave – for bare 199,- kan du nemlig navngive din egen stjerne. Når du navngiver en stjerne, følger der nedenstående med:

  • Kort med personlig hilsen
  • Personligt certifikat
  • Personligt lykønskningsbrev
  • Detaljeret og drejeligt stjernekort

Hvad du vælger at kalde stjernen, er helt op til dig selv – men det ville være oplagt at kalde den begge jeres navne, eller måske bare din kærestes.

Når din kæreste har modtaget sit bevis, kan I sammen gå ind på Google Sky og finde stjernen. At døbe en stjerne er i hvert fald en anderledes og meget romantisk gave.

Foto-collage

Elsker du ikke bare at kigge på alle de flotte billeder af dig og din kæreste, som er blevet taget igennem tiderne?

Alle de minder fra begivenheder, rejser, ture, øjeblikke, ferier, traditioner osv. En af de måder man kan udnytte de mange billeder på, er ved at få lavet en personlig fotocollage som romantisk gave.

Ikke nok med at en fotocollage, med nogle af jeres flotteste billeder, er en utrolig personlig gave – det giver jer også mulighed for at nyde billederne hver eneste dag i mange år frem.

Varmedunken

Som en overraskende, men dejlig gave, kommer her varmedunken.

Hvis din kæreste er sløj, øm eller bare trist til mode og du gerne vil forære ham eller hende en nyttig og samtidigt meget kærlig gave, så er den søde varmedunk lige noget for dig!

Den er retro og romantisk – på den gode måde!

Varmedunken er ikke kun romantisk, den er også meget praktisk! I gamle dage brugte man ofte varmedunke, når man var sløj, da de har en afslappende effekt på kroppen, hvilket kan være meget behageligt, hvis man har ondt i lænden eller maven.

Derudover er varmedunken dejlig og lun at have liggende på maven, mens man ser en god film med sin kæreste, eller når man har brug for lidt ekstra varme.

I dag er varmedunke ikke nær så benyttet som tidligere, da mange er gået over til elektriske varmepuder, som man kobler til en stikkontakt. Funktionen og virkningen af varmedunke er dog den samme, og så er en klassisk varmedunk altså noget sødere!

Romantiske gaver – den klassiske løsning

Buketten med røde roser er altid et hit, men det kan også være en håndplukket buket fra grøftekanten – det kommer mere an på tanken end selve udførelsen af buketten.

Vi ved godt, hvad det betyder, men det er måske mere passende at komme med en flot buket blomster, end lidt ukrudt i et bundt!

Husk et personligt kort og du har en af de bedre klassikere, når det kommer til romantiske gaver!