Selskabslokaler – find de rette festlokaler til firmafesten

Selskabslokaler – find de rette festlokaler til firmafesten

 

Hvis du er på jagt efter de helt rette selskabslokaler til firmafesten, skal du læse med her. Vi giver dig konkrete tips til, hvor du kan finde festlokaler på nettet. Du vil også kunne læse om forskellene mellem de forskellige udlejningsportaler.

Vi guider dig igennem dine muligheder.

Book selskabslokaler

Der er flere ting at overveje, når du skal ud at booke selskabslokaler til firmafest. Det er jo nok en god idé, hvis folk har rimeligt nem adgang til lokalet. Måske er det derfor bedst, hvis du finder noget i nærheden af firmaets adresse.

Herefter er det jo helt op til smag og behag, hvad der ville være et passende lokale til netop jeres fest. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Hvor stort et lokale I skal bruge, afhænger naturligvis mest af, hvor mange deltagere I er. Hvis du lejer et lokale, som er for stort, vil det virke tomt. Det vil måske i værste fald lægge en dæmper på stemningen. Og så er der jo heller ikke nogen grund til at betale for mere, end hvad man har brug for.

Lejer du på den anden side et for småt lokale, vil I ikke have plads til festlighederne. Luften vil hurtigt blive tung, og folk vil sikkert trække udenfor mere end hvad godt er. Der skal altså heller ikke spares unødigt, når du skal booke selskabslokaler.

Det kan også være, at det er en god idé med flere festlokaler til samme lejlighed. I kan spise i ét lokale og derefter kan der være bar og diskotek i de tilstødende gemakker. På den måde vil afrydningsholdet også få plads til at gøre deres arbejde, når I er færdige med at spise.

Skal I have livemusik til festen, skal der selvfølgelig være rigeligt med plads til både musikere og dans.

Overvej grundigt, hvor meget plads I får brug for til jeres firmafest.

Find de rette festlokaler

Lad os kigge nærmere på steder, hvor du kan finde festlokaler og hvordan de forskellige sider fungerer.

Selskabslokaler.dk reklamerer med 30.000 besøgende om måneden og lokaler til alle lejligheder. Danmarks største udvalg skiltes der også med – mere end 1200 selskabslokaler samlet på ét sted. Det er selskabets erklærede mål at stå for størstedelen af udlejningen af lokaler til festlige arrangementer.

Hjemmesiden er bygget pænt og overskueligt op. Det er derfor nemt at finde rundt. Hvis du skal have et hurtigt overblik over lokaler i dit nærområde, starter du med at vælge din landsdel på kortet. Herefter kan du se, hvor mange lokaler, der er til rådighed i de enkelte byer.

Klikker du på byerne, vil du få mere specifikke forslag til selskabslokaler frem. Nu kan du allerede danne dig et indtryk af, hvilke lokaler, der ville egne sig til netop din fest. Vælg så de enkelte selskabslokaler for at læse endnu mere.

Alle lokaler er inddelt i kategorier – f.eks. herregårde, restauranter, forsamlingshuse, selskabslokaler, hoteller mm. I dine søgekriterier kan du derfor hurtigt vælge dig ind på, hvilke typer af selskabslokaler, du er på jagt efter.

Du kan se billeder af lokalerne – herudover kan du bl.a. finde disse informationer:

  • En nærmere beskrivelse af lokalet og omgivelserne.
  • Hvilke arrangementer lokalet egner sig særligt til.
  • Om der er køkken tilknyttet og mulighed for servering.
  • Hvor mange personer, der er plads til.
  • Om lokalet egner sig til buffet, musik og dans.
  • Om der er flere lokaler tilknyttet.
  • Om der er en scene til underholdning.
  • Om man må medbringe egen forplejning.

Det er altså nemt og enkelt at danne sig et hurtigt overblik. Du mangler dog en vigtig detalje – nemlig prisen.

Du er nødt til at bruge de angivne kontaktoplysninger for at blive klogere på, hvor meget du skal betale. Du kan også sende en bookingforespørgsel, hvor du specificerer, hvilken slags arrangement lokalet skal bruges til, antal gæster, dato mm. Herefter vil du blive kontaktet og høre nærmere.

Du kan finde lokaler i alle dele af landet – også i helt små byer. Denne portal er derfor et næsten sikkert valg, når du skal finde festlokaler. Det er dog et minus, at man ikke kan finde eksempler på priser, når man læser om de enkelte lokaler. Du kan heller ikke med det samme tjekke, om lokalet er ledigt, da der ikke er nogen kalender med i præsentationen.

Pris og ledighed mangler altså for at kunne danne sig et komplet overblik.

Billige festlokaler i København

Skal arrangementet finde sted i København, kan du benytte dig af venuu, som reklamerer med billige festlokaler. Du kan finde et pænt og spændende udvalg. Det er muligt at booke lokaler til både små og større firmafester.

Du kan hurtigt få syn for sagen, når du klikker rundt. Vi søgte f.eks. efter et lokale til fest for 50-100 personer og fik 35 alternativer at vælge imellem. Herefter var det muligt at vælge flere kriterier til – egen mad, Wi-Fi, whiteboard og sågar badetønde var blandt mulighederne.

Når man har valgt sine søgekriterier, er det bare at scrolle ned ad siden for at kigge efter de mest indbydende lokaler. Du finder prisberegninger og kalender sammen med lokalernes øvrige beskrivelser. Det er nemt at navigere rundt. Du kontakter udlejerne direkte igennem Venuu og kan i øvrigt læse brugeranmeldelser af de enkelte lokaler.

Står du og skal arrangere firmafest i København vil det være umagen værd at kigge udvalget af lokaler igennem hos Venuu.

Leje af festlokaler i Jylland

Når du søger efter selskabslokaler, vil du finde spændende muligheder, hvis du er specifik i din Google-søgning. Du kan finde mange lokaler i dit nærområder, som måske ikke optræder på større udlejningsportaler.

Via bloggen på Eventzonen fandt vi frem til masser af lokaler rundt om i landet. De forskellige afsnit præsenterer dig for festlokaler i bestemte dele af landet.

Klikkede vi ind på nogle af lokalerne fandt vi hurtigt masser af brugbar information. Dette er dog ikke en samlet oversigt, som på andre udlejningsportaler, men mere en slags henvisning til forskellige udlejeres hjemmesider.

Research dig frem til de perfekte selskabslokaler

Det kan vise sig tiden værd at bruge lidt tid på at researche sig frem til de helt optimale festlokaler. Du kan f.eks. kigge efter lokaler, som har noget særligt at tilbyde. Et flygel i hjørnet vil måske danne grobund for uforglemmelige timer med fællessang. Eller hvad med et billardbord og bordfodbold?

Tænk over, hvad der kunne gøre jeres firmafest endnu mere fantastisk og gå på udkig efter det. Måske falder du på vejen over noget andet, som også lyder enormt tillokkende.

Hvis det skal gå hurtigt med at leje et lokale, kan du med fordel benytte dig af en udlejningsportal, hvor de vigtigste informationer fremgår. Hvis du vil have alle dine muligheder afdækket, kan du indsnævre din søgning til at være endnu mere specifik. Her kan nemlig dukke selskabslokaler op, som du ellers ikke ville støde på.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde nogle velegnede selskabslokaler til firmafesten og firmaarrangementet.

Hav en god fest og find mange flere festlige tips her på siden.