Sex on the Beach opskrift – tag en tur til stranden med en Sex on the Beach drink

Sex on the Beach opskrift – tag en tur til stranden med en Sex on the Beach drink

Sex on the Beach opskrift. Du kan nyde en Sex on the Beach drink på en charterferie sydpå. Alle turistbarer byder på denne ferieklassiker med det opsigtsvækkende navn.

Det er lige meget, om du rent faktisk er til frække ting på stranden, når du byder på en tår at drikke ved hjælp af denne Sex on the Beach opskrift.

Sex on the Beach drink – en fræk smag af sol og sommer

Sex on the Beach – navnet giver naturligt nok associationer i den lumre afdeling. Det er nærmest overflødigt at nævne, at du kan finde drinken på drinkkortet alle steder hvor solhungrende turister rejser hen.

Den hører absolut til kategorien med kulørte drinks. Du kan pynte den alt det du vil med appelsiner i skiver eller farvestrålende sugerør. Har du først drukket dig bims i Sex on the Beach én gang på en strandbar i Grækenland eller Spanien vil smagen altid fremkalde en følelse af sol og varme.

Væk sommeren til live igen med en velblandet Sex on the Beach drink.

Sex on the Beach opskrift – når smagen af sommer skal på bordet

Havefesten på en varm sommerdag kalder naturligt nok på både mad fra grill og farvestrålende drinks at komme i den rette stemning med. Byd dine gæster på Sex on the Beach, når der skal hygges igennem som på en afslappende ferie sydpå.

Ingredienser (til 1 person):

  • 4 cl vodka
  • 2 cl Peach Schnapps (eller peach liqueuer)
  • 4 cl appelsinjuice
  • 4 cl tranebærjuice
  • Isterninger

Sådan gør du:

  • Start med at blande alle ingredienser i en shaker med masser af is.
  • Ryst indholdet grundigt sammen.
  • Fyld is i et højt glas og hæld så drinken i.
  • Så er der sex på stranden for dig og dine venner. Værsgo’ at servere.

Se også med her:

Variationer over Sex on the Beach

Ovenstående forslag til blandingen af dine Sex on the Beach drinks er den klassiske version, som alle bartendere bør kende til punkt og prikke. Du kan dog også variere den på flere måder:

I en Sex on Fire erstatter du vodka med whisky, og så er der bare brandvarm sex i stedet for sex på stranden. Hvis du dropper appelsinjuicen, får du en Woo Woo. Du kan også vælge at lave en alkoholfri udgave – i det tilfælde bliver det til en Safe Sex on the Beach eller en Virgin Sex on the Beach. Drop alkoholen og tilsæt i stedet limesaft eller ferskensirup for at give drinken noget mere smag.

Og så til det med navnet på drinken – for hvor stammer det egentlig fra?

Vi kan desværre ikke give dig et definitivt svar – men sikkert er det, at en alkoholproducent brugte navnet i en kampagne for ferskenlikør.

Den fandt sted under spring break i USA, hvor en masse unge i Florida fester igennem, før de skal starte på deres studier og vist nok også morer sig med at have sex på stranden. Måske er det den mest sandsynlige forklaring på det spøjse navn.

Du kan nu sprede sommerstemning med denne Sex on the Beach opskrift.