Sjov til påskeferien - hvad kan du lave?

Sjov til påskeferien – hvad kan du lave?

Så er det blevet påske, og det betyder påskeferie, påskeæg og gækkebreve. Påsken er en dejlig tid for både de små og voksne. De voksne kan nyde nogle fridage og måske få ordnet nogle ting i haven. De små får glæde af lidt ferie med deres forældre eller bedsteforældre, påskejagt efter påskeæg samt at give gækkebreve til venner og familie.

Ved du ikke, hvad du skal få din påskeferie til at gå med, så får de nogle bud her.

Besøg pandaerne

Den 4. april landende der to pandaer fra Kina, som i en tid skal på Københavns zoologiske have. Pandaerne blev gjort til skue for publikum d. 11. april. Så hvis du ikke allerede har været set de søde pandaer, så burde de helt sikkert overveje det.

Husk at et pandabesøg sagtens kan ske uden børn, så har du ikke selv børn, kan du tage af sted med gode venner eller familie. Har du børn, så må du helt sikkert ikke snyde dem for denne unikke oplevelse.

Fodboldgolf

Vil du gerne ud og få dig rørt lidt i påsken, så kan du overveje om fodbold golf var noget du skulle kaste dig ud i. Der findes flere steder landet over, som udbyder fodbold golf.

Alle kan være med, og du behøver ikke at have spillet fodbold i flere år for at kunne være med. Bare du kan ramme en bold og sigte så nogenlunde, så er du hurtigt på niveau med de mere erfarne fodboldspillere.

En tur i biografen

Op til påske kommer der en masse nye film i de danske biografer. Uanset, hvem du ønsker at tage med i biografen og om det er med eller uden børn, så vil der helt sikkert være en film for dig. Du vil i de fleste danske biografer kunne forvente at kunne se film som

  • Den eventyrlige park
  • Asterix og trylledrikkens hemmelighed
  • After
  • Danmarks sønner
  • El Angel
  • Gloria Bell
  • Hellboy
  • Transit

Og kan du vente til lige efter påske, så kommer den sidste Marvel film – Avengers: Endgame i biograferne. Så du kunne også overveje at bruge påsken på at følge op på de foregående Marvel film, som kræver 45 stive timer foran flimmeren.