Sjove selskabslege for voksne - 4 gode bud

Sjove selskabslege for voksne – 4 gode bud

 

Når voksen festen skal være, hvad end det er en julefrokost, familie sammenkomst eller en fødselsdag, så er det altid et hit med sjove selskabslege for voksne.

Du får her 4 gode bud på sjove selskabslege for voksne. Skulle der være børn, der deltager til festen, vil de også kunne delvist kunne deltage i selskabslegene.

Selskabslege voksne – quiz

Vi elsker at quizze og de fleste af os har en god basalviden eller er altid friske på et bud. Derfor kan en quiz for de voksne være en sjov selskabsleg at bringe op til den festlige komsammen.

Quizzen kan laves ud fra de gæster som deltager til festen. Quizzen kan laves i Word med et svarark til hver deltager, eller laves digitalt via Kahoot, hvor hver deltager, deltager via sin smartphone. Laves quizzen personligt, skal du huske på, at de fleste skal kunne svare på spørgsmålene.

Quizzen kan også laves på basisviden, hvor den kan omhandle f.eks. kultur, politik, seværdigheder, historie eller kendte og kongelige. Der findes mange skabeloner for denne form for quizzer på nettet. Få flere ideer til selskabslege voksne quiz her.

Selskabslege – tipskupon

At lave en tipskupon kan være et sjovt indslag til festen. Tipskuponen kan laves på flere forskellige måder, enten som en ods kupon eller tip en 13’er.

Vælger du at lave tipskuponen som en ods kupon, kan der f.eks. odses på, hvem der først vælter over sin egen skygge, hvem der tager først eller sidst hjem, om Henning laver sin berømte dans eller andre ting, som der er sandsynlighed for ville kunne ske i løbet af aftenen.

Det gælder om at kende sine gæster og kunne forudse, hvad der ville kunne ske i løbet af aftenen. Vælger du i stedet at lave tip en 13’er, kan den laves på flere forskellige måder. Den kan laves i samme stil som ods kuponen, eller som en lille quiz.

Den kan også laves som en sjov selskabsleg for voksne, hvor alle for tildelt en tipskupon og derfra skal krydse af ved de forskellige spørgsmål. Når alle tipskuponerne er samlet ind, skal der findes en vinder.

Vinderen findes ved at lade de forskellige gæster dyste i de spørgsmål der står på tipskuponen. Et spørgsmål kan f.eks. være – Hvem har den længste? – Her vil gæsterne måske tro, at der er tale om kønsdelene hos mændene, men i virkeligheden måles en af deres fingre eller næse.

Et spørgsmål på kvinderne kunne samtidig være – Hvem har mest hår? – Her vil der måske tænkes på kønsbehåring, men i virkeligheden måles længden på kvinderne hår på hovedet.

Ballonlege for voksne

Det gør ikke noget, at vi skal røre os lidt, når vi skal lave sjove selskabslege for voksne. Ofte gør det, det hele lidt sjovere hvis vi får pulsen lidt op og får rørt os i løbet af dagen eller aftenen.

Vi kender alle sammen ballondansen, men det er nu nok mest for børn. Derfor går vi et skridt videre med ballon lege for voksne. I forslaget her, gælder det stadig om at sprænge ballonerne, men metoderne vil være en anelse anderledes end vi kender det fra ballondansen. Der skal her nemlig ikke bruges fødderne, men hele kroppen.

Denne ballonleg for de voksne, kan være lidt grænseoverskridende for nogle, men er bestemt også sjovt. Det er en fordel at inddele gæsterne i 2 eller flere hold, hvor deltagerne på hvert hold kender hinanden. Alternativt kan der dystes drengene mod pigerne.

En række af sjove selskabslege for voksne

Som den ultimative selskabsleg for de voksne, kan der opstilles en række Minute to Win it konkurrencer. De måske konkurrencer kan laves som du ønsker det og kan tilpasses efter antallet af deltagere.

De kan bruge i alle sammenhænge af forskellige typer af fester og er den ultimative samling af sjove selskabslege for voksne. Der er ingen grænser for hvor mange der kan deltage, der skal dog være minimum 2 hold. De remedier der vil skulle bruges til at afholde konkurrencerne, er billigere og de fleste ting vil findes i en almindelig husholdning.

Konkurrencerne kan tilpasses så de både kan afholde inde og ude. Det kan være alt fra cupstacking til at få stillet sigtekornet. Har du brug for inspiration til, hvordan du laver nogle forskellige Minute to Win it konkurrencer, så kan du læse og se mere her.

Sjove selskabslege for voksne

Der findes mange bud forskellige sjove selskabslege for voksne, og i virkeligheden handler det om, at du finder den der passer bedst til dit selskab og dine gæster. Du kan se flere bud på sjove selskabslege for voksne her.