Skumbanan drink opskrift – rund og velsmagende

Skumbanan drink opskrift – rund og velsmagende

Skumbanan drink. Kan du heller ikke få nok af skumbananer, når du først er gået i gang? Så skal du da lære, hvordan du blander en lækker skumbanan drink.

På den måde kan du også nyde smagen i flydende form sammen med venner, kollegaer og familie.

Bland en skumbanan drink når der skal hygges igennem

Det kan være du allerede kender til skumbanan shots – de er virkeligt populære på diskoteker rundt om i landet. De glider nemt ned på grund af den runde smag, hvor alkoholen ikke bider alt for meget.

Bestil en bakke med skumbanan shots og selskabet er godt kørende. Pisang Ambon vil alle med en ungdom i 80’erne kunne huske. Der er bare visse former for spiritus, der hører bestemte tidsepoker til. Det er altid sjovt at dykke ned i nostalgien.

Måske bliver der vækket gamle minder til live, når du byder dine gæster på dejlige skumbanan drinks næste gang i ses.

Skumbanan drink opskrift – find din gamle Pisang Ambon og Kahlua frem 

Kahlua, vodka og Pisang Ambon. Blandingen lyder måske som lidt for meget af det gode, men sammen med iskold kakaomælk er der ingen slinger i valsen. Du kan dog også erstatte Kahlua og vodka med Jägermeister, hvis du foretrækker denne variant. Fyld dog kun 2 cl Jägermeister i og tilsvarende mere kakaomælk.

Ingredienser (til 1 person):

  • 2 cl Pisang Ambon
  • 2 cl Kahlua
  • 2 cl vodka
  • Kakaomælk (kold)
  • Isterninger

Sådan gør du:

  • Anvend et afkølet højt glas og fyld rigeligt med is i
  • Kom dernæst Pisang Ambon, Kahlua og vodka i glasset. Blandt godt.
  • Fyld resten af glasset med iskold kakao og nyd så bare din skumbanan drink.

Tjek også disse skumbanan-shots ud:

Måder at variere din drink på

Det er altid tilladt og bestemt et forsøg værd at prøve variationer af kendte opskrifter af. Du kan i den forbindelse sagtens nøjes med kakao og Pisang Ambon, hvis du vil ramme en mere simpel variant. Eller hvad med Cocio i stedet for almindelig kakaomælk?

Sikkert er det, at denne drink vil fungere godt til en fest, hvor der kigges lidt tilbage i tiden. Hvis du tænker dig om, havde du og dine venner sikkert nogle favoritter blandt drinks, som I bare skulle have en stribe af, når der var fest på programmet.

Det kan dog også være, at du er så ung, at du stadig er på udkig efter nye spændende drinks. En skumbanan drink er både velsmagende og én man kan drikke nogle stykker af på en aften.

Forestil dig havefesten, hvor du har handlet ind til en velassorteret bar. Der er helt sikkert mange, der vil nærstudere drinkskortet og få lyst til at smage en skumbanan drink. Som du ved, er skumbananer en lækkerbisken med en delikat blanding af chokolade og banansmag.

Der er al mulig grund til at servere den flydende udgave med procenter i, hvis du vil sørge for en festlig stemning.

Nu ved du, hvordan du skal bære dig ad takket være denne skumbanan drink opskrift.