Fire gode idéer til et sommerfest tema

Fire gode idéer til et sommerfest tema

Det danske sommervejr kan nogle gange godt svigte, og derfor drømmer og håber vi altid på sol, sommer og varme. Uanset vind og vejr, så er der sommer i Danmark og det skal ikke afholde os for at holde en fed sommerfest. Find her 4 idéer til et sommerfest tema.

Sommerfest tema

Har du tænkt over, hvilken sommerfest du vil holde? Her kommer sommerfest tema i 4 udgaver, som du kan købe på nettet og som indeholder alt udstyr til festen.

Grillmaster

Her finder du det perfekte sommerfest tema – hvor grillen er tændt, der er kød i lange baner, og kolde øl i de 70 ml. liter høje papkrus.

Temaet er maskulint og egner sig særdeles godt til manden, der kan fortære 10 frankfurtere, 50 hotdogs og 10 burgere.  Alt i mens han drikker en kasse bajere eller to.

Grillmaster temaet har ekstra store paptallerkener, papkrus og servietter. Der hører også en dug med, et 3D dørbanner og den fedeste guirlande med palette, grillgaffel, pølsetang og kokkekniv i pap.

Hold den fedeste grillmaster-fest med alt udstyr!

Picnic

Flyt sommerfesten over i parken, ud på stranden eller måske bare ud i haven. Dertil kan du afholde en picnic temafest. Det rød-hvid ternede service er naturligvis et must i picnic temaet. Faktisk er der forskelligt formede tallerkener, alt afhængig af, hvad du vil servere. Der er en lang tallerken til hotdogs og sandwich, en firkantet tallerken-bakke til burgere og de traditionelle runde til alt hvad hjertet ellers begærer.

Bred den rød-hvid ternede dug ud, anret maden og sæt klemmekort ud for hver anretning, så gæsterne ved, hvad du serverer!

Til dette sommerlige tema, kan du også anskaffe dig en oppustelig køler i plastik, som du kan fylde med isterninger. Deri kan nogle af de kolde anretninger være – eller måske udbuddet af lækre drikkevarer.

Pynt festens omgivelser op med ternede papirlanterner, og placér bestikket og servietterne i den flotte holder, som passer til dette sommerfest tema.

Prik og Zic Zac

Hvis du er typen, der godt kan lide prikker og zig zag-designs, så kan du enten vælge et prikkede tema eller et tema i zic zac – eller måske et mix af de 2?

De er begge to meget sommerlige og passer uden tvivl til en dejlig fest. Du kan vælge det prikkede tema i 3 farver – rosa, gul, rød og grøn eller du kan blande dem.

Send for eksempel grønne prikker ud som invitation, dæk bordet med gule prikker og sæt service på med grønne prikker. Hæng flagbannere op, så alle prikker er præsenteret i festlokalet. Sæt små prikkede paraplyer i frugten, og sugerør med røde prikker i drinksene.

Foretrækker du zic zac i stedet for prikkerne, så kan du dække op med et blåt/turkis eller lilla tema. Zic zac er et enkelt tema med tallerkener, papkrus, dug og servietter.

Sommerfest tema i Flamingo

Hvad er det første du tænker på, når du hører ordet sommerfest og flamingo? Et flot lyserødt dyr på ét ben, stående i det lunkne havvand på en smuk sandstrand. Og så selvfølgelig fest, dans og festlige drinks! Kan du lide den tanke? Jep, du skal have et flamingo tema.

Dæk bordet med en ensfarvet dug – sort eller lyserød vil være flottest. Derefter pynter du bordet med flamingo-tallerkener, lyserøde papkrus og servietter med flamingo. Put små flamingo-snackpinde i for eksempel frugtstykkerne, og pynt så op med oppustelige flamingoer, og sorte og lyserøde flagbannere.

Hvad passer så bedst som dit sommerfest tema? Hvis du stadig er lidt i tvivl, kan du slå et smut forbi vores hjemmeside og se nogle af vores andre festtemaer.