Take me Home opskrift – bland en Take me Home drink

Take me Home opskrift – bland en Take me Home drink

 

En Take me Home drink er passende nok uden alkohol. Derfor kan du trygt sætte dig ud i din bil og begive dig hjemad – hvis du da ikke har drukket lige rigeligt med alkohol tidligere på aftenen.

Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at bruge chili til lidt af hvert.

Mange har deres egen chiliplanter stående hjemme i stuen. En Take me Home er en stærk alkoholfri drink med chili – der mangler altså ikke saft og kraft her, selvom du ikke bliver beruset af at nyde den.

Take me Home drink – få en opkvikker inden hjemturen

Blandingsforholdet i denne opskrift er naturligvis vejledende. Der er stor forskel på, hvor stærke de forskellige chilifrugter er, så prøv dig frem for at ramme den rigtige blanding.

En Take me Home opskrift kan også være effektiv, hvis du er forkølet og har brug for at få noget stærkt indenfor i systemet. En Take me Home drink er dog ikke kun en stærk oplevelse – indholdet af jordbær og rabarber sørger for en velafbalanceret smagsoplevelse.

Hvis du holder fest for mange mennesker, vil der helt sikkert også være efterspørgsel på drinks uden alkohol. Børn kan endda være med på en Take me Home drink – hvis der da ikke blandes alt for meget chili i.

Take me Home opskrift – bland en stærk godnatdrink

En Take me Home drink indeholder flere spændende ingredienser, som går godt i spænd, hvis det rette blandingsforhold rammes. Smag dig frem, for der er intet ved at stå med en række drinks, som ingen har lyst til at prøve kræfter med på grund af en meget stærk chili.

Ingredienser (til 1 person):

 • 1 spiseskefuld jordbær- eller rabarbermarmelade
 • ¼ citron
 • Fintskåret chili – indhold efter chiliens styrke
 • Hyldeblomstdrik med brus
 • Isterninger
 • Hele jordbær

Sådan gør du:

 • Skær din chili i fine, små skiver.
 • Fyld isterninger i et glas.
 • Hæld hyldeblomstdrik i til glasset er halvt fyldt.
 • Tilsæt nu chili, marmelade og pres saften fra citronen i.
 • Top op med hyldeblomstdrikken.
 • Pynt med jordbær på kanten af glasset og servér så.

Prøv også denne variant:

Take me Home – en måde at sige tak for godt selskab

Hvis du gør det til en fast tradition at servere denne drink som den sidste, vil dine gæster efterhånden forstå, hvornår det er på tide at vende næsen hjemad.

For chili-entusiasten kan man selv nuancere sin Take me Home drink. Styrkeforholdet kan varieres alt efter hvilken type chili, der anvendes. Et godt råd vil være at blande drinks med forskellig grad af stærkhed, hvis du serverer for mange gæster.

Du kan f.eks. lave en kategori 1, 2 og 3. Kategori 1 er for begynderen, som virkelig ikke ønsker at øjnene skal løbe i vand, når denne drink indtages.

Take me Home kategori 2 er for dem, der godt kan lide, når munden brænder lidt og den friskhed det medfører.

Kategori 3 er for hardcore chili-fans. Her må der gerne være rigeligt med power i drinken. Man er med andre ord selv ude om det, hvis man vælger en kategori 3. Og man skal drikke op, hvis man har bedt om denne drink.

Vi håber, denne Take me Home opskrift vil sørge for hyggelige afslutninger på dine fester.