Husk at lave nogle flotte takkekort til konfirmation

Husk at lave nogle flotte takkekort til konfirmation

 

Der er ingen vej udenom – du skal have kreeret nogle takkekort til konfirmation. Festlighederne er afholdt og veloverstået. Din søn eller datter er lykkelig for både gaver og fest, og du er selv ligeså udmattet som du er tilfreds, men der mangler stadig noget.

Nogle af dine gæster kan være kommet langvejsfra, og andre kan have givet store pengegaver og blomsterhilsner. I alle tilfælde skal de have deres tak for at have været med til at gøre festen til noget særligt, og det er her takkekortene kommer ind i billedet.

Den lette løsning mht. takkekort til konfirmation

Hvis du er typen, der meget gerne vil følge traditionen – på trods af at du egentlig gerne vil kunne kalde de mange strabadser for et lukket kapitel af dit liv, er der også lette løsninger hvad angår takkekort til konfirmation.

Du behøver faktisk ikke andet end at tænde for din computer og have en god farveprinter ved hånden, da der rundt omkring på nettet ligger masser af gode bud på gratis takkekort i anledning af konfirmation. Du printer kortene ud og signerer det.

Det er måske ikke så personligt, men det er ikke desto mindre en løsning, der virker mere gennemtænkt og traditionel end at sende en sms eller mail, som vist er det eneste, der kan betragtes som værende mindre arbejde i.

Her fortæller Nadja om sin uforglemmelige konfirmation

Få andre til at lave dine takkekort til konfirmation

Som ved næsten alt andet ved en konfirmation, er takkekort også noget, du om ikke andet kan betale dig fra. Hvis dine sidste kræfter virkelig er brugt op og du hellere vil punge lidt ekstra ud end at stresse dig selv yderligere, er dette løsningen.

Her kan du få lavet både de fineste og flotteste kort, hvor det samtidig ser ud som om, at du selv har været i gang med saksen og limen. Hjemmelavede kort kan købes til omkring 15 kr. stk.

Takkekort behøver ikke nødvendigvis at bære et hjemmelavet præg. Du kan i stedet købe nogle ganske almindelige kort og konvolutter i dit nærmeste supermarked eller boghandel og skrible et par hurtige ord ned.

Takkekort til konfirmation – kreativt takkekort

For nogle er det jo ligefrem en kreativ fornøjelse at sidde og lave de sidste strøg i det maleri, der har været en vellykket konfirmation. Du kan selv købe pap, papir, glimmer og glans ind i største stil for at få lavet nogle personlige skriblerier, der varmer gæsternes hjerter, næste gang de tjekker post.

Takkekort efter konfirmationer kan ligesom indbydelser, bordkort og pynt være en del af et større tema, som der bestemt hverken skal spares eller bruges mindre tid på.

Hvad med et elektronisk takkekort?

Pixum takkekort

Hos Pixum kan du også bestille glimrende forproducerede takkekort, hvis kræfterne er sluppet op efter konfirmationen. Det er ingen skam at ty til sine eksisterende muligheder.

Pixum hjælper på vej.

Optimalprint konfirmation

Optimalprint hjælper også gerne til i en presset situation. Det er under alle omstændigheder ganske glimrende håndværk, du fluks kan bestille hjem her.

Optimalprint giver et nap med. 

Sjove invitationer konfirmation

Hvis du ikke er kommet til takkekortene endnu, men bare er på inspirationstur, kan du finde nogle sjove invitationer også. Det kan så være, at dine takkekort skal laves i samme stil senere hen.

Pinterest har nogle kreative skabeloner lige til at tage i brug.

Få meget mere konfirmationsinspiration her på siden.