Udklædning til voksne

Udklædning til voksne

Udklædning til voksne gør det muligt at lege, at man er en anden, end den man er til hverdag – og det er rigtig sjovt. Udklædning til voksne handler om at smide den rolle, man normalt har.

Det er en chance for at smide hæmningerne og gøre noget, som man ikke plejer at gøre.

Gør det selv – nem udklædning til voksne

Udklædning til voksne gør det muligt at lege man er en anden, og derfor opføre sig anderledes. Her kommer eksempler på udklædning til både kvinder og mænd, som man selv kan lave nemt.

Udklædning til voksne kvinder

Skolepige: Rollen som lillepige eller skolepige er en klassisk udklædning for kvinder. Man får lov til at gå tilbage i tiden, og smøre tykt på rollen som uskyldig skolepige. Til rollen hører knæstrømper, pliceret kort nederdel og rottehaler.

En skoletaske er også et godt bud på en del af udklædningen, der peppes lidt op af for eksempel en slikkepind. Tøjet finder du i genbrug, hvis det ikke er noget du lige ligger inde med på forhånd.

Sygeplejerske: Rollen som sygeplejerske er også klassisk, når det kommer til udklædning for kvinder. En hvid kittel – har kan du eventuelt bruge en lang hvid skjorte, hvis du ikke kan finde en kitel.

Dertil et bælte, der kan stramme taljen ind, netstrømper og en fræk bh hører sig også til rollen som den barmhjertige sygeplejerske, der i sin lille kuffert har godter med til de ‘syge’ patienter. Et par træsko og røde læber, gør outfittet mere autentisk, og her er med 100 procent, mulighed for at træde i en anden rolle.

Heks: En underfundig rolle, der er nem at lave. Sort er temaet og en lang manke eller paryk kan gøre underværker for kostumet. Sorte negle, lange handsker og en stor spids hat er hvad vi normalt ser på heksens hoved, men krybdyr, tryllestave, velour, ædelstene og spåkugler er også noget heksene kan have med sig.

Få inspiration her:

Udklædning til mænd

Cowboy: Den ensomme comboy, der kommer ridene langvejsfra på sin hest, er mystisk, fjern og spændende. Han kan sagtens vække opsigt i selskabet, ved sit grove og lidt beskidte ydre. Hans comboyhat sidder måske afslappet og han har måske kun en vest på, udenpå sin svedige overkrop.

Hans bukser er stramme jeans og comboystøvlerne larmer, når han går over gulvet roligt og afslappet. En mand enhver kvinde, vil savle over! Se mere om hvordan du opnår det helt rigtige look

Piraten: Klap for øjet, beskidte og kamphungrende. De drikker whisky og vil gerne slås. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan man laver det bedste pirat kostume.

Detektiv: Sherlock Holmes typen, med ternet jakkesæt og hat, brune sko, en kappe, en detektiv taske med udstyr og en lang pibe i munden er endnu et bud på en attraktiv karakter blandt mændene. Dette look kan med lidt held findes blandt genbrugsbutikkernes gamle guld.

Find Holger; Karakteren fra de kendte børnebøger er et sjovt og nemt kostume. Du finder en hel artikel om Find Holger kostumet her!

Der er mange flere roller end de ovennævnte, når det kommer til udklædning til voksne. Filmverdenen kan være en god inspiration, til at udplukke den karakter, du gerne vil være.

Hvis du vil læse mere om, hvordan du kommer til at ligne en kendt karakter, eller mangler du generelt inspiration til et billigt gør det selv kostume, kan du læse mere her!

Udklædning til par

Togaer; Et godt og billigt gør-det-selv bud på kostumer er togaer. Og har I mod på selv at lave de romerske dragter, er der masser af guides rundt omkring på nettet.

I finder flere bud på billige kostumer under Billige Kostumer.

Find mange flere festligheder her på siden!