Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /home/f/e/ftp_festlinjendk/wp-content/plugins/ultimate-blocks/includes/Ultimate_Blocks_Version_Control.php on line 107

Deprecated: class_exists(): Passing null to parameter #1 ($class) of type string is deprecated in /home/f/e/ftp_festlinjendk/wp-content/plugins/ultimate-blocks/includes/common/traits/Singleton_Trait.php on line 57
Velkomstsang til rund fødselsdag

Velkomstsang til rund fødselsdag

Melodi: Du må få min sofacykel

VÆR VELKOMMEN alle gæster! I forstår,
Jeg har glædet mig i mange, mange år!
Alting har jeg lagt til rette,
så I nok skal blive mætte.
Måske også overrislet, før I går.

Jeg har inviteret, ordnet og gjort klar!
Det, der mangler, tror jeg, at I alle har:
Lysten, sulten, tørsten, kraften
til en rigtig, festlig aften,
så jeg kan si’ ”Tak til alle jer, som bar!”

I kan glæde jer til både tørt og vådt.
Løber tænderne i vand, så er det godt!
Her vil alting blive passet.
Lad os sammen løfte glasset!
Vi gi’r festen en gang ’velkomst-uppercut’!