Virgin Strawberry Daiquiri opskrift – Fest igennem uden tømmermænd

Virgin Strawberry Daiquiri opskrift – Fest igennem uden tømmermænd

 

Virgin strawberry daiquiri opskrift. Du skal selvfølgelig ikke have særlig meget alkohol indenbords, hvis det er dig, der skal køre bilen hjem fra fest. Måske drikker du slet ikke alkohol, men har alligevel brug for en drink, for ikke at føle dig udenfor selskabet.

Med en Virgin Strawberry Daiquiri er aftenen reddet. Ingen kan se, om der faktisk er alkohol i eller ej. Du kan slippe hæmningerne og give den gas på dansegulvet, når du har nydt denne drink. Få en Virgin Strawberry Daiquiri opskrift her.

Virgin Strawberry Daiquiri – udseendet og smagen fejler ikke noget

Du behøver ikke savne alkohol nævneværdigt, når du først har fået smag for denne udgave af Strawberry Daiquiri. En jomfruudgave kan du drikke ligeså mange af, som du har lyst til – du skal ikke spilde den efterfølgende dag på at have tømmermænd.

Vil du hellere byde på den ægte vare med rom, kan du finde en Strawberry Daiquiri opskrift her. På en varm sommerdag med gæster i haven, vil det altid være på sin plads med en Virgin Strawberry Daiquiri.

Det kan være der er børn til stede – de skal da også bydes på voksendrinks i tilpassede udgaver.

Virgin Strawberry Daiquiri opskrift – sådan blander du herlighederne

Drinken Strawberry Daiquiri stammer oprindeligt fra Cuba, med autentisk cubansk rom som en af hovedingredienserne. Måske kan du sørge for bare en smule Cubansk stemning til din næste fest, ved at byde det ikke alkoholdrikkende publikum på en Virgin Strawberry Daiquiri.

Ingredienser (til 1 person):

 • 6 jordbær – vælg selv om de skal være friske eller frosne
 • Saft fra 1 limefrugt
 • 1 tsk. sukker
 • 8 isterninger
 • En lille smule hyldeblomstsaft – smag selv til
 • 1 stk. friskt jordbær til at pynte drinken med

Sådan gør du:

 • Anvend en blender. Start med at fylde jordbærrene i.
 • Tilsæt en smule hyldeblomstsaft.
 • Skær limefrugten over og pres saften i.
 • Så blender du, til du har en ensartet masse.
 • Smag til – tilsæt mere lime eller hyldeblomstsaft efter behov.
 • Hæld i et cocktailglas og pynt med et jordbær på kanten.
 • Servér iskold.

Tjek også denne video-opskrift ud:

En alkoholfri drink der er nem og hurtig at blande

Hvis du får mange gæster, kan du passende sørge for, at det er muligt at nyde drinks både med og uden alkohol. Det vil gøre alle glade og tilfredse.

Du kan blande en Virgin Strawberry Daiquiri, så den er til den søde eller mere bitre side – det bestemmes af, hvor meget hyldeblomst- eller limesaft du tilføjer. Efter et par forsøg, sidder dit eget foretrukne blandingsforhold sikkert lige i skabet – og så er det bare med at finde opskriften frem, når der kommer fint besøg.

Du kan finde en Strawberry Daiquiri på drinkkortet verden over. Hvis du bestiller en Virgin Strawberry Daiquiri, vil tjeneren sikkert også vide, hvad du er tørstig efter. Måske kan du ovenikøbet slippe med en billigere pris, nu hvor du undlader den dyreste væske.

I øvrigt pynter denne drink på bordene med sin markante røde farve – og det gør den lige meget, om den serveres med eller uden rom.

Vi håber, at denne Virgin Strawberry Daiquiri opskrift vil bringe glæde til gæster, der ikke drikker alkohol.