Bryllupsarrangør – vi går med hele vejen

Vi holder dit bryllup for dig. Brug os som bryllupsarrangør.

Har du brug for en bryllupsarrangør? Så læs her!

Alle danskere lever i dag en rigtig travl hverdag, hvor man har svært ved at finde tid til sig selv. Men det ændrer ikke på, at folk stadig har brug for kærlighed.

Det er en helt naturlig ting og det er en af de ældste traditioner vi har i Danmark. Men det moderne liv giver bare ikke ligefrem plads til, at man kan lægge al sin energi i at arrangere sit bryllup. Det er her, at vi kommer ind i billedet som bryllupsarrangør.

Vi tilbyder alt indenfor brylluparrangementer. Vi har rigtig stor erfaring indenfor fester, events og arrangementer generelt. Vi har faktisk 20 års erfaring i branchen, hvilket gør os til det helt rette valg til jeres helt store dag.

Indehaver Henrik Bruhn har rigtig stor erfaring og mange klienter som jer, der har været mere end tilfredse.

Hvad tilbyder vi som bryllupsarrangør?

Vi har en god forståelse for, hvad der skal til, for at gøre et hvilket som helst arrangement så personligt som muligt, samtidig med at I kan lægge al ansvaret i vores hænder.

I har muligheden for at stå for en stor del af jeres bryllup, men I kan også vælge, at vi gør alt det sure arbejde i samarbejde med jer. Det vil sige, at vi står for det praktiske lige efter jeres ønsker.

Med os som bryllupsarrangør hjælper vi jer hele vejen igennem jeres store dag, som er skræddersyet lige efter jeres ønsker. Vi tilbyder også underholdning af alle former. Det er helt op til jer!

Hvad er vores fordele som bryllupsarrangør?

Vores helt klare fordel er vores store erfaring indenfor arrangementer, som spiller en stor rolle i at gøre jeres dag helt perfekt.

Vi lejer de lokaler, som vi aftaler sammen, booker kok, står for bar, velkomstdrinks og meget mere. Vi booker eller står selv for underholdning i form af stand-up eller trylleshow, som vil blive skræddersyet, så det passer perfekt til jeres bryllup.

Vi har helt eget lager med udsmykning, service og alt det, der skal til, for at gøre det så personligt for jer, som muligt. Vi tilbyder, at stå for alt lige fra altergang og helt ind til natmad, men vi tilbyder også, at vi kun står for dele af jeres bryllup.

Det er helt op til jer, hvis der er dele af jeres bryllup, I ikke gider at døje med, fordi det gider vi rigtig gerne.

Kontakt os i dag!

Det eneste, du skal gøre, for at få os som din bryllupsarrangør er at skrive eller ringe til os. Vi svarer hurtigst muligt, derefter vi aftaler en dag, hvor vi snakke om tingene, der skal til, for at gøre jeres bryllup helt fantastisk. Du kan også vælge at møde op på vores adresse.