Komplette showpakker

Komplette showpakker

Showpakker! Underholdning til fest kan klare det hele for dig, for vi har nemlig færdige pakker til alle budgetter og formål!

Vores færdige pakker starter fra kun 10.000 kroner og herefter stiger i trin af 5000 kroner.

Ved alle former for entertainere er en tommelfingerregel at du får hvad du betaler for, så jo højere et budget du har, jo mere erfaring vil de forskellige kunstnere have.

Du skal blot finde ud af hvor meget du ønsker i pakken, så udfylder vi den efter dit ønske. Her er de forskellige typer der kan komme i pakken:

Musik – En fast del af showpakker

Først og fremmest skal du selvfølgelig tage stilling til om der skal musik med i din færdige løsning alt efter om du selv har sørget for musik til festen eller ej. Ellers kommer her mulighederne listet fra billigst til dyrest:

 • Jukeboks
 • Solomusiker
 • Elitemusiker
 • Duo
 • Trio
 • Band
 • Band + pianist under middagen

Underholdning – Showpakker

Det næstvigtigste til en fest efter musikken er selvfølgelig underholdningen. Hvis der er én entertainer i pakken ligger man typisk indslaget i mellem hovedret og dessert og er der flere kan der komme underholdning i melllem forret og hovedret, eller efter desserten (entertaineren slutter så af med at introducere musikken), men der er også mulighed for det såkaldte Tablehopping under middagen.

Dette udføres af falske tjenere, fupfotografer eller tryllekunstnere der så går rundt og underholder fra bord til bord. Uanset havd du ønsker er der selvfølgelig mange typer af festunderholdning, såsom:

 • Komiker / Standup komiker
 • Tryllekunstner
 • Serveringsteater (Falske tjenere)
 • Fupfotograf

Musikalsk indslag

Et musikalsk indslag kan være fra 10-30 minutter og er perfekt til receptionen, før forretten eller i mellem forret og hovedret. Du kan bestille lige præcis de sange der betyder noget for dig og folk kan få lov at synge med. Et musikalsk indslag sætter stemningen og passionen i top

Værtinder

Jo større en fest er, desto sværere er det at holde styr på alting. En eller to værtinder kan klare det hele for dig. De sørger for at hjælpe folk af med overtøjet, at toiletforholdene er i orden, at der bliver fyldt op med øl, vin og vand og alt det andet. Kort sagt, så sørger de for at festen kører problemfrit og gæsterne hygger sig.

Med showpakker sørger du for al underholdning på én og samme tid.

Lyd & Lys

Alle former for entertainere har brug for at kunne ses og høres. Hvis der er over 50 mennesker skal der være et professionelt lydanlæg og er der over 100 skal der være en scene. Vi kan naturligvis også sørge for den slags.

Så mange var kategorierne. Nu er det bare op til dig at vælge hvor mange der skal være med i pakken og hvor meget det må koste.

Ring til os på 22 82 40 85 eller skriv en e-mail så går vi i gang 🙂