Fødselsdagsfest fra A-Z

Fødselsdagsfest fra A-Z

Er det i år du fylder rund eller halvrund eller måske vil du gerne holde en fødselsdagsfest, fordi du elsker at blive fejret? Uanset, hvilken alder du rammer, så er det uden tvivl et must, at fejre dig selv og blive fejret af dem du elsker.

Har du tænkt over, hvilken type fødselsdagsfest det skal være, og hvilket tema du vil holde festen i?

Fødselsdagsfesten er lige om hjørnet

Vi er professionelle festarrangører, der kan hjælpe dig med fødselsdagsfesten fra A  – Å. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde det perfekte tema og i samarbejde med dig klarlægge, hvilken type fødselsdagsfest du helt præcis ønsker.

Gennemgående tema til din fødselsdagsfest

Du får her nogle ideer til forskellige temaer du kan afholde din fødselsdagsfest i. Det er nemlig rigtig godt, at have besluttet temaet inden du udsender invitationerne, da det dermed kan indgå i hele festprocessen fra start af med invitationerne.

Klassiske fødselsdagstemaer:

  • Flag-temaet. Hip hip hurra for det danske flag, der stiger til tops ved fødselsdag og særlige lejligheder. Fødselsdagstemaet kan holdes i røde, hvide farver med flag servietter, hvid glasur på kagen og med små danske flag i. Masser af røde flagbannere, Helium svævende hvide balloner og et brag fra en konfetti kanon.
  • Ballon-temaet. Farveligt og neutralt tema, hvor der pyntes med duge, service, servietter, konfetti og bannere – alt sammen med ballon designs.

Temaer med kant:

  • Hawaii temaet. Et tema som de fleste af os kender og ved, at lige præcis det tema er farverigt, sjovt, sommerligt og yderst danseinspirerende. Der skal nemlig være blomsterkranse, hula skørts, kokosnødder med drinks og sugerør, frugtsnacks med palme-pinde, eksotisk pynt og et dansegulv fyldt med festglade gæster.
  • Cowboy temaet. Kunne det ikke være sjovt, at sende invitationer ud, hvor der stod: Dresskode: Cowboystøvler og sherifstjerne? Dette fødselsdagstema skal bære præg af Western saloon med whisky drinks, spillet Black Jack og can can dansere med strutskørt.

Er du kommet på ideer, og vil super gerne have et tema til din næste fødselsdagsfest, men er tvivl om, hvor meget du selv kan stå med? Ja, så lad os tage over.

Ro på – vi hjælper

Det kan være en stor opgave, at forberede en fødselsdag, og derfor tilbyder vi vores hjælp. Vi kan overtage alle opgaver, hvor du blot skal svare på nogle få spørgsmål, og så skal du bare møde op til din egen fest.

Det kan også være, at du kun ønsker hjælp til få ting, som for eksempel op pyntning. Vi er åbne for alle opgaver – vi ønsker bare, at du skal være glad og tilfreds, og naturligvis glæde dig til din fødselsdagsfest.

Vil du afholde en temafest, så får her en liste over de ting du skal være opmærksom på:

  1. Beslut dig for temaet inden du sender invitationerne. Der skal være en rød tråd gennem forberedelserne og festen helt fra begyndelsen. Derudover skal du også have besluttet, hvor festen skal afholdes og hvornår.
  2. Skal der stå en bestemt dresskode i invitationerne?
  3. Når indbydelserne er sendt, så kan du begynde at forberede, hvilken mad og drikke i skal have. Holder du et Cowboy tema kunne en ideel menu lyde på Steaks, saltede pomfritter, Whisky sauce, Coca cola og store fadøl.
  4. Skal der bookes band, lejes en jukeboks eller downloades musik til festen, så er det nu det skal ordnes.

Når lokalet er booket, temaet fundet, invitationerne afsendt, bestilt menuen, besluttet dig for eventuel underholdning eller musisk indslag, så kan du gå i gang med forberedelserne til borddækningen, pynten, dekorationerne osv. Alle disse ting skal afspejle det tema du har valgt.

Nu er det op til dig, om du vil være din egen festarrangør, eller vi skal være dine fødselsdagsarrangører.

Vi er her! Ring og få en uforpligtende snak og lad os tage den derfra.