Indbydelse til børnefødselsdag - lad barnet være med

Indbydelse til børnefødselsdag – lad barnet være med

Indbydelse til børnefødselsdag. Det er blevet meget almindeligt at droppe de fortrykte indbydelser og i stedet være kreativ og lave sine helt egne invitationer. Dette giver også rig mulighed for at lave en indbydelse, som passer perfekt til barnets børnefødselsdag – især hvis det drejer sig om en temafest.

Uanset hvordan en hjemmelavet indbydelse til børnefødselsdag ser ud, er det naturligvis nødvendigt med en tekst, som fortæller de mest nødvendige oplysninger om dagen.

Det skal stå i din indbydelse til børnefødselsdag

  • Dato; Det er en god idé at være ude i god til med indbydelsen. Fastlæg i god tid en dato og find frem til, sammen med barnet, om det skal være en hverdag efter skole, eller om det skal være en weekend. Der kan være fordele og ulemper ved begge, og der er gerne traditioner omkring disse valg forældrene imellem. Nogle gange kan det være en god idé at sammenlægge dagen med andre fra klassen, så man er flere til at putte penge i kassen eller at dagen kan gøres festligere af, at man er flere om det praktiske.
  • Tid; Hvis man vælger en dag efter skole, kan børnene være trætte. Derfor skal der ikke så meget stimulans til, inden dagen nærmest er omme. Samtidig kan det være hensigtsmæssigt at ligge festen i en weekend, da børnene har helt fri, og kan komme på hvilken som helst tid. Det giver også muligheder i forhold til, hvad der skal ske.
  • Sted; Her kan det sagtens foregå i vante rammer. Børnene kan synes, det er sjovt at se, hvordan hinanden bor, men dette kan også tvistes. Måske skal børnefødselsdagen rykkes til ’et hemmeligt sted’ – på stranden, ved søen, i skoven eller andre steder, som er unormale for en børnefødselsdag. Her skal der selvfølgelig tages vare på forhold, der kan være, når man lukker mange børn ud i fx et søområde. Spørg måske de andre forældre om lov, inden du foretager dit valg af sted.
  • Afsender; Husk at skrive afsenderadresse på indbydelsen. Derved kan den travle forælder se, hvor han eller hun skal afhente sit barn. Dette gælder selvfølgelig ikke, hvis det er på ’et hemmeligt sted’ eller i den lokale svømmehal. Husk derfor at skrive på, hvor barnet skal hentes efter festen.
  • Svarfrist; Af egne praktiske hensyn, kan det være en god idé at finde frem til hvor mange, der kan deltage. Det handler både mht. maden, stedet, bordpynt og lege.
  • Kontaktoplysninger; Skulle de andre forældre have spørgsmål angående festens varighed, hvor den bliver holdt, osv. er det er en god idé at pådutte indbydelsen jeres kontaktoplysninger.
  • Andet; Husk at skrive på indbydelsen, hvis barnet skal have gummistøvler, badetøj m.v med til fødselsdagen.

Måske børnefødselsdagen skal afholdes i et legeland?

Hvordan skal en indbydelse til børnefødselsdag se ud?

Der er mange udgaver og udformninger på en indbydelse til børnefødselsdag. De fleste tyer måske til computeren, men nogle gange kan kreativiteten få mere frit spil. Tænk i farver og budskab når du skal lave den første indbydelse til børnefødselsdag – og inddrag gerne dit barn. Måske har hun eller han en idé, du ikke selv kunne have fundet på.

Det kan være der er et tema for hele festen, og på den måde kan I linke festen sammen – lige fra indbydelsen til maden og legene. Det er en god og sjov måde at holde fest på, og børnene elsker at bruge deres fantasi.

Derved sætter du standarden for din medvirken til dit barns fødselsdag og måske bliver du ligefrem en helt stolt forælder. Og populær hos dit barn.

Færdige invitationer til fødselsdag

Hvis ikke du har tid til at lave dine egne invitationer, kan du også bare hente nogle på nettet, der allerede er færdiglavede. På den måde kan du spare tid, som du kan bruge på andre gøremål før festen.

Gratis fødselsdag invitation skabelon børn

Du kan også benytte dig af en skabelon, hvor du selv føjer tekst med relevant information ind. Andre gange er teksten allerede skrevet og du kan nøjes med at rette lidt i den for at få den til at passe til begivenheden.

Her bliver der godt nok også hygget igennem

Fødselsdag invitationer børn print selv

Find en invitation og print den ud. Herefter tilføjer du tekst og navn. Og så er du good to go. Det kan gøres simpelt. Hvorfor gøre det hårde arbejde selv, når andre har gjort det for dig tidligere?

Nu er der bare tilbage at ønske dig god fornøjelse med at kreere jeres indbydelser til børnefødselsdag. Find mange flere festlige tips og tricks her på siden.