Takkekort til bryllup - sådan gør du

Takkekort til bryllup – sådan gør du

 

Takkekort – ja tak! Det er simpelthen et must at udsende takkekort til bryllup. Kortet må gerne sendes hurtigst muligt efter festen, så takkekortet stadig er lidt relevant og ikke kommer dumpende ½ år efter brylluppet.

Alle der har vist opmærksomhed ved brylluppet bør modtage et takkekort også selvom de ikke har deltaget i selve brylluppet, men blot har sendt et lykønskningskort eller en buket blomster.

Det mest normale er, at vedlægge et bryllupsbillede sammen med takkekortet.

Så find yndlingsbilledet frem og få det fremkaldt i en fart, så I kan gå i gang med takkekortene. I kan selvfølgelig også være endnu mere kreative og lave dem selv.

Hvad skal der stå i et takkekort til bryllup?

Her er der 2 forskellige muligheder – den nemme og den personlige.

1. Den nemme løsning; er at udsende helt ens fortrykte takkekort, hvor I blot skal skrive de forskellige modtagernavne udenpå kuverten og sende dem af sted. Det er hurtigt, men ikke særlig personligt.

Teksten til sådan et takkekort kunne være:

Tusinde tak for opmærksomheden ved vores dejlige bryllup. Vi havde den mest vidunderlige og uforglemmelige dag.

Kærlig hilsen XX & XX

2. Den personlige; Det er dog god stil at skrive et mere personligt takkekort. Som ganske vist er noget mere tidskrævende, men modtagerne af takkekortene vil med garanti sætte meget større pris på at få sådan et personligt takkekort frem for det fortrykte.

Husk på at jeres bryllupsgæster også har anstrengt sig for at gøre jeres bryllup helt specielt. De har arrangeret og været til polterabend, de har købt nyt tøj, de har været brudepiger, toastmaster, bestman, damerne har været til frisøren og få sat håret, de har købt en flot bryllupsgave til jer, de har skrevet sange, taler og lavet festlige indslag.

Ordentlig og personlig tak

Jeres bryllupsgæster har fortjent en ordentlig og personlig tak for deres store engagement i forbindelse med jeres bryllup. Så målret takkekortene til de enkelte gæster. Teksten behøver ikke at være speciel lang.

Teksten kunne for eksempel lyde sådan her:

Kære Linette og Michael

Tusinde tak fordi I var med til at gøre vores bryllup helt specielt. Vi havde den mest vidunderlige dag.

Mange tak for den lækre stegepande, vi skal tænke på jer hver gang vi steger frikadeller fremover.

Også en stor tak for den fine sang, I havde skrevet, den var rigtig god.

Kærlig hilsen Anna og Jørgen

Kreativt takkekort til bryllup?

Du kan selv gå i gang med at klippe klistre dine takkekort og eventuelt sætte et bryllupsbillede på kortet. Du kan printe de antal ud du skal bruge og så klippe dem ud og lime dem på.

Du kan også tage ned i et trykcenter og få trykt de antal takkekort du skal bruge. Det bliver en fin kvalitet og med et flot bryllupsbillede på. Så mangler du bare, at skrive en tak i kortet samt konvolutter og frimærker og så er dit takkekort klar til postkassen.

Vil du gerne have uddybet, hvordan du laver kreative kort, så kig her: