Indbydelser til bryllup - send kreative invitationer ud

Indbydelser til bryllup – send kreative invitationer ud

 

Hvordan du udformer indbydelser til bryllup, kommer an på hvilke idéer, der er gjort omkring set-uppet. Et bryllup skal gerne udstråle romantik på højeste plan, men hvordan får du det pakket ned i en indbydelse?

Det er faktisk ikke så svært. Læs mere her om, hvordan du gør dine indbydelser til bryllup flotte og romantiske ved hjælp af små virkemidler.

Symboler i indbydelser til bryllup

  • Hjertet – Det første tegn – man kan nærmest kalde det for et ikon mht. gode indbydelser til bryllup. Det bliver brugt rigtig meget, og vi ved jo godt hvorfor. Hjerte rimer på smerte, og er det organ, der banker lidt hurtigere, når vi ser vores udkårne. Det er også symbolet for følelser, så derfor bliver det især brugt ved indbydelser til bryllupper, da det indikerer, at vi netop har fundet den, vi vil være sammen med til hjertet holder op med at slå.
  • Ringene – Er et symbol på, at vi er kædet sammen. Når disse ofte indgår i en indbydelse, er det med to ringe kædet ind i hinanden. Ringene er derfor symbol på, at vi hører sammen og er uadskillelige.
  • Hesteskoen – Er et tegn på held. Og vender den opad, holder den på heldet. Det er en gammel anekdote, at når hesten taber sin sko, bringer det lykke at finde den. Derfor giver man den videre i bryllupssammenhæng, for at videregive held og lykke til det vordende par.
  • Fuglene – Ikke to store krager – men små kvidrende fugle, gerne med et bånd i næbet. Vi ved jo alle, at storken er tegn på børnenes ankomst. Efter gammel skik kommer de jo ofte efter brylluppet. Fuglenes uvidenhed og uskyldighed danner ramme for det perfekte bryllup. Fuglekvidren i luften og små fløjt giver glæde og varme – derfor er de også ofte brugt i indbydelser til bryllup.

Tjek også lige denne video ud

Andre elementer i indbydelser til bryllup

Skrifttypen

Et bryllup er jo nærmest som et eventyr, og derfor må skrifttypen også gerne ligne noget fra et rigtig gammelt eventyr, hvor man skrev med pen og blæk. Er det for gammeldags, kan du sagtens skabe romantik med kursivskrift, som du enten selv skriver eller bruger computerens hjælp til at udforme.

Papiret

Dernæst er der valg af papir eller karton. Har du valgt den gamle romantiske stil, skal papiret gerne være lidt støvet og rustikt i farven. Dertil kan et gavebånds sejlgarn eller papirgarn sættes om og binde en fin sløjfe.

Har du valgt den anden type, kan du vælge noget kraftigt mørkerødt karton, som du klipper ud i den størrelse, du synes passer. Dernæst tager du et tyndt stykke papir – gerne rustikt i farven, klipper det lidt mindre end det røde karton og klistrer på.

Hvis du skriver på computer, så print det ud, klip til og lim derefter på.

Pocket invitationer bryllup

En pocket-invitation giver dig lidt mere plads til uddybende tekst end almindelige invitationer gør. Det kan ende ud som en helt lille bog, der forbereder gæsterne på den uforglemmelige fest, der er i vente.

Vintage bryllupsinvitationer

Vintage-bølgen er kommet for at blive. Der er masser af god stil at hente frem fra fortiden – så hvorfor egentlig bekymre sig om at skabe noget nyt hele tiden. Tag udgangspunkt i lige nøjagtig den vintage-stil, der møder dine præferencer.

Her er også nogle designs at dykke ned i

Unikke invitationer

At gøre det selv, ender ofte ud i unikke resultater, som gæsterne ikke før har stiftet bekendtskab med. Gå med på DIY-stilen og vær kreativ, når dine indbydelser til bryllup skal sendes ud.

Så er det bare med at klø på for at få nogle fornemme indbydelser til bryllup kreeret. Find meget mere inspiration her på siden.