Indbydelse til barnedåb

Indbydelse til barnedåb

 

Indbydelse til barnedåb. Når tiden nærmer sig og I skal til at invitere til barnedåb, er det sjovt at lave sine egne invitationer til arrangementet.

Men hvis du ikke føler, at du er kreativ af natur, så kan det være en god idé at tage udgangspunkt i en skabelon til en barnedåbsinvitation.

Men hvor er det lige, man skal lede efter en skabelon, som giver mulighed for at man kan lave sine egne rettelser?

Min første indbydelse til barnedåb

Der er naturligvis mange forskellige indgangsvikler og hvis du helst vil lave noget klippe/klistre, så skal du besøge en butik, der sælger hobbyvarer. Skal du lave en elektronisk indbydelse til barnedåb, så er der andre muligheder. Læs med videre på siden.

Samtidig kan du måske tage udgangspunkt i nogle detaljer, der er vigtige at overveje, inden du går i gang med din første indbydelse til barnedåb.

  • Hvor mange skal inviteres? Dette er vigtigt, da det klarlægger hvor meget tid, du skal afsætte til arbejdet.
  • Hvor mange penge må det koste? Igen, hvad er budgettet for hele arrangementet? Og hvor stor en del skal gå til indbydelser?
  • Hvilke materialer vil jeg bruge samt hvilket udtryk, vil jeg have. Du kan skabe overblik på siden her: Bordpynt til barnedåb

Hvad skal der stå i en indbydelse til barnedåb?

En tekst kunne fx lyde og opstilles sådan:

Kære [gæst/gæster]
Da min mor og far synes, jeg skal døbes,
ser jeg mig nødsaget til at indkalde min familie og bedste venner.
Derfor vil det glæde mig først at se dig/jer i
[Kirkens navn] søndag d. [dato]
kl. [klokkeslæt]

Heldigvis har jeg været i svømmehallen nogle gange, så et par baner i døbefonten klarer jeg nok.

Når jeg har svømmet lidt rundt, har jeg bedt min mor og far arrangere noget lækkert mad til os alle, så hvis du/I har lyst, vil det glæde mig at se jer i [feststed] kl. [klokkeslæt]

Det er mit ønske, at dagen skal forløbe i afslappet stil, så du behøver ikke komme i blonde-bikini eller nystrøgede badebukser, men i lige præcis det du/I føler jer godt tilpas i.

Jeg håber I vil støtte mig og ser frem til dit/jeres selskab.

De bedste hilsner fra
[dåbsbarnets navn]

Tag pc’en i brug når du skal lave din invitation

I Microsoft Word findes der en masse forskellige skabeloner, som kan bruges, når du skal indskrive teksten og lave indbydelser til fester. Imellem de mange muligheder findes der også skabeloner til indbydelser.

Det gode ved disse skabeloner er, at du kan flytte rundt på billeder og tekst, som du har lyst til. Det eneste du skal bruge skabelonen til er, at få inspiration og for at have noget at lægge ud med.

Anden inspiration til indbydelser

Hvis du ikke synes at skabelonerne i Word er sagen, så er der masser af andre muligheder på nettet. Internettet kan være en fantastisk inspirationskilde.

Google blot billeder af diverse invitationer til barnedåb, og så dukker der mange forslag op, som folk ligger ud på nettet for at vise hvor kreative, de havde været.

Selvom mange måske gerne vil lave noget, der er helt unikt, kan man sagtens hente inspiration i andres tidligere invitationer og så lave sin egen ud fra det. Brug det bedste af det bedste og smid resten væk.

SÅ laves der bårnedåbsinvitationer

Barnedåb invitation diy

DIY – do it yourself – gør-det-selv-bølgen er over os, og den er kommet for at blive. Du kan give dine indbydelser et personligt touch ved at lave dem helt selv fra bunden.

Barnedåb invitation billig

Det behøver slet ikke være en bekostelig affære at sende en ordentlig indbydelse ud. Du kan spare pengene og lade dem indgå i madbudgettet til festen i stedet.

Færdige invitationer til barnedåb

Du kan være færdig med dine invitationer, før du ved af det. Brug nettet og find fortrykte invitationer, hvor du bare ændrer et enkelt ord eller to og så er de flyveklar.

Nu er du meget bedre klædt på til at lave nogle forrygende indbydelser. Find mere brugbar og festlig inspiration her på siden.